Aaron Hernandez's forlovede Shayanna Jenkins er fortsatt hans største supporter

aaron-hernandez-kjæreste

Getty Images

I Aaron Hernandez 'selvmordsbrev fra 2017 ba han kjæresten og forloveden Shayanna Jenkins om å fortelle sin 'historie fullt ut.' Nå åpner den brunette skjønnheten seg om livet og døden til den vanærende fotballstjernen i den todelte spesialen Aaron Hernandez: Avdekket .

Shayanna, som delte den fem år gamle datteren Avielle med den tidligere Patriots-enden, kjemper mot tårene i Oxygen-doku-serien mens hun husker kjæresten sin og hun fant ut at han hadde en av de verste tilfellene av CTE (Chronic Traumatic) Encefalopati) noensinne. 'Det er så mange ting,' sa hun til kameraene. 'Du vet bare aldri hvilke demoner han kunne ha vært utsatt for.'

90 dagers forlovede sesong 1 par

aaron hernandez forlovede getty images

I 2015 ble Aaron dømt til livsvarig fengsel for drapet på vennen Odin Lloyd. Han ble senere funnet uskyldig i den dobbelte drapsaken mot ham for drapene på Daniel de Abreu og Safiro Furtado i 2012. Bare noen få dager etter dommen ble han funnet hengende i fengselscellen i april i fjor. I selvmordsbrevet uttrykte han sin kjærlighet til Shayanna og deres lille jente, og skrev: 'Du har alltid vært min sjelevenn, og jeg vil at du skal leve livet og vet at jeg alltid er med deg ... Fortell historien min fullt ut, men tenk aldri alt annet enn hvor mye jeg elsker deg. ”

valerie fairman 16 og gravid sesong

Etter hans død i en alder av 27 år ble hans overbevisning i 2015 om Odins drap fraflyttet siden den var midt i ankeprosessen. Den dag i dag fortsetter Shayanna med å kjempe på Arons vegne og anla nylig en søksmål mot New England Patriots og NFL på grunn av hjerneskaden han pådro seg å spille fotball. 'Aaron hadde trinn 3 CTE, vanligvis sett hos spillere med en median dødsalder på 67 år,' sa hun i drakten før hun hevdet at patriotene og ligaen 'var fullstendig klar over skaden som kan bli påført av gjentatte slagskader og klarte ikke å avsløre, behandle eller beskytte ham mot farene ved slik skade. ”

Så, hva mer trenger du å vite om Arons ride-or-die forlovede? 28-åringen skiftet etternavn til Hernandez selv om paret aldri var gift, og hun var uvitende en medskyldig da hun hjalp Aaron med å kaste bevis. I 2013 erklærte hun seg ikke skyldig i mened etter at det ble oppdaget at hun løy da hun fortalte storjuryen at hun ikke kunne huske hvor hun kastet en boks, som hun angivelig kastet i søppelposen under babyklær, Aaron ba henne om å bli kvitt .

Hun avslørte også nylig at hun fremdeles er fremmedgjort fra Arons familie. «Jeg snakker ikke med dem. Jeg tror begravelsen sist vi hadde et møte, sa hun Dr. Phil i fjor. “Vi ser bare ikke øye-til-øye. Ingen sto ved hans side, bortsett fra meg. Det er der frustrasjonen min ligger. ”

hva skjedde med showet sons of guns

Hun fortsatte: «Jeg tror jeg var den eneste støttespilleren. Jeg tror familiemedlemmene var der her og der. Og jeg får alle har livet sitt. Jeg gjorde det til mitt liv. Gitt, jeg ber ikke alle om å gjøre det. Men jeg følte ikke støtten og kjærligheten som han burde ha fått som han ga tilbake. ”

Den todelte spesialen Aaron Hernandez: Avdekket sendes 17. og 18. mars kl 19 EST på oksygen.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.