Aaron Hernandez’s Cellmate Says He Was ‘Infatuated’ With the Street Life in New Documentary

Sjokkerende nye detaljer om Aaron Hernandez kommer frem i den etterlengtede nye dokumentaren Dødsmarkene , som diskuterer hans oppgang til berømmelse, liv i fengsel og for tidlig død. I et nytt klipp hentet av I kontakt , hans cellevenn og påståtte kjæreste, Kyle Kennedy , uttalte seg og hevdet at NFL-stjernen var 'forelsket' i ting som våpen, drap og ran.

'Det var vårt valg av tema,' sa Kennedy om samtalene sine. “Jeg og han vokste opp det samme. Har alltid hatt det vi trengte. Vi oppsøkte gatelivet, gjenglivet. Vi søkte alltid etter det, ”la han til.

Kennedy sa også at eks-atleten angivelig snakket med ham om et fjerde drap.

'Rett før selvmordet ble han funnet uskyldig i et dobbeltdrap,' sa en intervjuer i klippet, som Kennedy bekreftet. På spørsmål om den tidligere New England Patriots-atleten begikk forbrytelsene, sa cellematen hans Hernandez fortalte ham at han gjorde det.

“Aaron alltid pleide å fortelle meg han hadde fire drap, ”hevdet Kennedy. 'Han ville ... tulle rundt og si:' Jeg har fire kropper. ''

Aaron Hernandez Documentary Sheds New Light on Case as Cellmate Speaks Out

og AP / Shutterstock

Kennedy sa at Hernandez aldri avslørte hvem den fjerde personen var. 'Det var veldig troverdig,' la han til.

Hernandez ble tidligere dømt for drap på Odin Lloyd og dømt til liv bak lås og lås, etter å ha blitt siktet for første grads drap 26. juni 2013. Han ble til slutt frikjent for drapene på to andre menn, Daniel de Abreu og Safiro Furtado i 2012, i 2017. Fem dager etter hans frifinnelse var den tidligere tight end funnet død i en alder av 27 år i fengselscellen.

Motivet for drapet på Lloyd har vært et mysterium, og noen spekulerer i at Lloyd hadde kjennskap til NFL-stjernens homoseksualitet. “Selv om vi vet at det å være homofil er normalt, er det mange mennesker som fremdeles ser på det som noe som må være ... stengt bort , ”Delte rettsmedisinsk psykolog Dr. Jeff Gardere. 'Spesielt innen profesjonell sport.'

Tidligere NFL-stjerne Aaron Hernandez begår selvmord i fengsel, Jacksonville, USA - 19. april 2017

Grå Quetti / Csm / Shutterstock

Hernandez angivelig samlet et mannskap for å utføre en drive-by-skyting for å bli kvitt Lloyd den skjebnesvangre kvelden, men nå blir det avhørt om de også ved et uhell drepte noen andre. Jordan Miller ble dødelig skutt i sitt hjem i en fortsatt uløst drapssak, og han skal angivelig se ut som Lloyd, noe som får noen til å lure på om det er relatert.

'Det er veldig mulig at Odin Lloyd kunne ha vært i den leiligheten, og hvis de ser like ut, noe jeg tror de gjør, skjøt de feil fyr den gangen,' sa tidligere politidetektiv Bo Dietl.

Dødsmarkene sendes 18. januar klokken 20. ET på REELZ.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.