Aaron Carter avslører betydningen bak sine mange ansikts-tatoveringer

aaron-carter-face-tattoo-meaning-2

Broadimage / Shutterstock

Søl te! Aaron Carter endelig avslørt betydningen bak hans mange ansikts tatoveringer mandag 4. mai 32-åringen sa at han uttrykker seg gjennom kroppskunst.

'Vet du hva, jeg har alltid snakket om å få ansikts-tatoveringer, og ærlig talt får jeg alltid tatoveringer, vel vitende om at jeg kan få dem fjernet hvis jeg vil,' sa Aaron på ' Hollywood Raw ”Podcast. 'De er ikke permanente som alle sier.'

aaron-carter-face-tattoo-meaning

Broadimage / Shutterstock

'Tatoveringene mine, de begynte fordi jeg var en så liten gutt, en skitten liten gutt,' sa han og forklarte hvordan kunsten ga ham selvtillit. «Jeg begynte å få tatoveringer over meg for å få meg til å se ut som jeg er tøff, så folk ikke skulle rote med meg. Og de stoppet. ”

Når det gjelder tatoveringen av Medusa på venstre side av ansiktet hans, refererte han til designet som en 'forsvarsmekanisme', og la til: 'Dette er kroppen min, livet mitt, mine valg.'

Du kan sannsynligvis allerede gjette betydningen bak 'Melanie' -tatoveringen plassert over venstre øyenbryn. I mars fikk Aaron sin nå-eks kjæreste Melanie Martin ’S moniker i blekk som en hyllest til skjønnheten. Før slutten av måneden splittet de to etter bare tre måneder sammen etter Melanias vold i hjemmet.

'Hun kvalt luftrøret mitt, hun rev opp armene mine, hun rev opp ryggen min og hun slo meg der jeg fikk trukket tannen,' hevdet han om tvisten i en YouTube-video. 'Mange hadde rett i visse ting, men det er mye lærdom i dette.' I følge L.A. Sheriff's Department ble hun løslatt med en obligasjon på $ 50 000 den 30. mars etter arrestasjonen. En rettsdato for oppfølging er foreløpig ikke fastsatt.

På spørsmål om han angrer på å få tatten, svarte han: 'Det sier 'feil', det er ikke Melanie.' Med en lyssky bemerkning som den, er det trygt å si at han nå foretrekker et annet design.

Selv om Melanie og Aaron ikke lenger er sammen, kunngjorde han at de forventer sitt første barn 21. april. 'Selvfølgelig har jeg en baby på vei,' sa han til fans på Instagram Live etter å ha vist det som så ut til å være en positiv graviditetstest. «Jeg skal helt sikkert være en travel far. Dette er den offisielle kunngjøringen, vi er gravide, ”la han til.

'Jeg kommer til å bli en flott far uavhengig av situasjonen,' sa Aaron på podcasten. “Er jeg lei meg? Selvfølgelig. Føler jeg meg utnyttet? Selvfølgelig. Jeg følte at jeg var sammen med noen som ikke så meg i øynene. '

Til tross for vanskeligheter rapperen har gjennomgått, er han heldig som har funnet et kunstnerisk utløp for å takle - selv om det er i ansiktet hans!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.