Aaron Carter ber Adam bestemor for ikke å tro på kravene hans i familiedrama

Skudd avfyrt. Etter Aaron Carter dukket opp på Adam Grandmaison’s podcast, ' Ingen genser, Internett-personligheten tilsto at han ikke var sikker på om han faktisk trodde Arons påstander mot sin eldre bror, Nick Carter , blant annet. “Jeg kan egentlig ikke fortelle i hvilken grad han går gjennom s – t. Liker, i hvilken grad han er litt finjustering. Jeg er ikke sikker på om han bruker narkotika, ”sa 35-åringen under oppsummeringen Youtube mandag 30. september. ”Jeg kan egentlig ikke fortelle i hvilken grad han tripper eller i hvilken grad det er akkurat den han er akkurat nå. Har han noen medikamentindusert manisk episode, eller er han litt drittsekk? ”

Den 31 år gamle popstjernen satte imidlertid ikke pris på hva som ble sagt om ham, så han la ut en video av seg selv som ventet på Instagram. 'Yo, hva skjer Adam22 med henvisning til Instagram-håndtaket mitt? Jeg så nettopp podcasten din som du gjorde på din personlige kanal, Adam22, og jeg ville bare si at jeg er litt opprørt over de tingene du sa om at jeg var manisk og at du kan Jeg bekrefter ikke bevisene og tingene jeg sier, ”sa han. “Jeg har vært igjennom mange personlige familieproblemer, og selvfølgelig, når jeg er i offentligheten, skal jeg uttrykke meg fordi jeg ikke har noe valg noen ganger, og jeg var litt opprørt over hva du sa . ”

Men 'I Want Candy' crooner ønsket å forklare seg selv og sette rekorden rett. 'Jeg kommer til slutt, du vet, du ønsket meg alt godt, men jeg er på et veldig bra sted i livet mitt, og jeg er bare ekte,' innrømmet han. 'Som om du inspirerte meg, vi - kongen sparket det, vi røyket luke sammen, vi slappet av, og jeg tror bare du vet, neste gang ikke gå bak ryggen min.'

Aaron Carter roper Adam bestemor som går bak ryggen

Hilsen av Aaron Carter / Instagram

Aaron fortsatte å dele sin side av historien med en lang billedtekst. 'Jeg bruker ikke narkotika eller tweaking, og jeg vil sette pris på det hvis du ikke vil si den slags ting om meg. Jeg jobber veldig hardt. Jeg er forretningsmann. Jeg slår kongen av meg hver dag, røk han. «Gi meg en pause, bro. Jeg vil gjerne se at alle disse menneskene snakker alt dette, jobber så hardt som meg, og å se disse kommentarene er ekkelt. Kommentarene til intervjuet vårt er dårlige og stemmer ikke. Jeg skulle ønske at folk ikke ville gjøre det de gjør. Vi kan ta en ny prat hvis du vil. ”

Dessverre trodde Adam ikke at han gjorde noe galt. “Hva sa jeg at du var uenig i? Jeg vil svare, men jeg får ikke det du er sint på, ”kommenterte han.

I mellomtiden fikk innfødte i Florida nylig en ny ansikts tatovering blant hans familiedrama . 17. september hadde Aaron på seg en svart ‘NSync skjorte og kastet skygge på brorens boyband-gruppe, the Backstreet Boys . Kort tid etter avslørte Aaron hva som virkelig hadde gått mellom søsknene. “Så, min bror fikk akkurat et besøksforbud mot meg. Og jeg ble bare servert, LOL, ”skrev han på sosiale medier. 'Ha det fint. @nickcarter, vi er ferdige for livet. ... Du bør også slutte å slutte mens du er i gang. Jeg har ikke sett ham på fire år, og jeg har ikke tenkt å gjøre det. '

Adam22 svarer på Aaron Carter

Hilsen av Aaron Carter / Instagram

Senere svarte Nick, 39, på beskyldningene via Twitter. “Etter nøye vurdering, søsteren min Angel Carter og jeg angrer på at vi ble bedt om å søke en besøksforbud mot vår bror Aaron i dag, ”skrev han. “I lys av Arons stadig mer alarmerende oppførsel og hans nylige tilståelse om at han husker tanker og intensjoner om å drepe min gravide kone og det ufødte barnet, ble vi igjen uten annet valg enn å ta alle mulige tiltak for å beskytte oss selv og vår familie. Vi elsker vår bror og håper virkelig han får den rette behandlingen han trenger før noen skade kommer på seg selv eller noen andre. '

Vi håper alt blir løst før enn senere.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.