98 Degrees feirer 20-årsjubileum: 'Jeg synes vi har det mer moro nå!' (EKSKLUSIV)

98 grader

Getty Images

I et eksklusivt intervju med I kontakt , Nick og Drew Lachey, Jeff Timmons og Justin Jeffre - bedre kjent som gutta på 98 grader - snakker om å være eldre, klokere og mer takknemlige enn noen gang i 40-årene!

90-tallet boyband feiret 20-årsjubileum i 2017 med album og turné, og de forteller I kontakt de har den største tiden i livet sitt nå. 'Jeg tror vi har det mer moro nå fordi det er mindre press og vi har mer erfaring,' sier Justin.

Se dette innlegget på Instagram

#Trowback helt til begynnelsen! Vi er tilbake i Ohio denne helgen, men har på oss forskjellige antrekk.

Et innlegg delt av Nick Lachey (@nicklachey) 14. desember 2017 kl. 10:59 PST

“Vi tar ikke alt så seriøst. Vi nyter øyeblikket mer nå, forteller Drew I kontakt . “Og vi tar det ikke for gitt. Vi har familier nå og andre karrierer. Alt dreier seg ikke om 98 grader, så vi nyter turen mer, ”legger Jeff til.

Gruppen innrømmer at livet på turbussen også har endret seg ganske mye! “Å sove på bussen, komme opp og ned ut av den øverste køya er ikke så lett som før! Det er ikke slik at vi må ise knærne, men du får lite hikke du ikke fikk da du var 22! ' Tegn vitser til I kontakt .

Se dette innlegget på Instagram

Når du er på en restaurant og venter på at maten skal komme ut.

Et innlegg delt av Nick Lachey (@nicklachey) 17. desember 2017 kl 10:42 PST

«Det er vanskelig når du har en familie hjemme, fordi du savner dem. Men vi har lært at det er best for barna å holde seg i rutinene - så vi går ut og gjør tingene våre, flyr frem og tilbake, ser dem i et par dager, ”forklarer Nick.

Og selv om barna deres tror de bare er vanlige 'ukjølte' pappaer, er de takknemlige for å ha sin 'drømmejobb' etter alle disse årene. 'Vi har bare mer perspektiv og mer forståelse for hvor heldige vi er til og med å gjøre dette 20 år senere,' forteller Nick I kontakt .

For det fulle intervjuet med 98 Degrees, hent den siste utgaven av I kontakt magasin, på aviskiosker nå!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.