90 Day’s Nicole Nafziger Slams Troll Who called Daughter May ‘Ugly’: ‘Hva er galt med mennesker?’

90-dagers forlovede stjerne Nicole Nafziger og datteren May i juli 2019 Selfie

Hilsen Nicole Nafziger

hva er galt med leahs datter ali

Går for langt. 90 dagers forlovede stjerne Nicole nafziger avslørte at hun fremdeles blir bombardert med hatmeldinger etter sin periode på sesong 5. TLC-alunet smalt et troll som tok sikte på datteren sin, Kan ,i en sjokkerende direkte melding på Instagram og satte oppførselen på spreng for alle fansen hennes å se.

“Du og May er de styggeste menneskene jeg noensinne har sett. Hun fikk definitivt utseendet fra deg. Elsker også hvordan du elsker øynene dine, men de er ikke noe spesielt, ”erklærte brukeren av sosiale medier i en kjipt fallende DM. Etter å ha sett den opprørende beskjeden, gjorde Nicole, 27, et eksempel på dem ved å skyte tilbake i bildeteksten på hennes screengrab.

“Hva slags person kaller et barn stygt? Hva i helvete er det galt med folk? Så ekkelt, ”skrev TV-personligheten via Instagram Stories.

Nicole Nafziger Slams Troll

Hilsen Nicole Nafziger / Instagram

Nicole er ikke den første stjernen fra franchisen som takler skamløse hatere, og dessverre vil hun sannsynligvis ikke være den siste. Etter å ha debutert i reality-TV i sesong 4, lærte stjernen å se bort fra naysayers og squash rykter om hennes personlige liv.

I november bekreftet moren til en hun og hennes forlengede forlovede, Azan Tefou (aka Hassan M’Raouni), går fremdeles sterkt etter at hun kom hjem til USA fra Marokko. 'Jeg er ikke gravid, og Azan og jeg er veldig sammen og lykkelige,' svarte Nicole på spekulasjoner om deres romantikk.

Nicole kom tilbake til Amerika i august etter å ha besøkt Azan i hjemlandet i mars. Det som ble forventet å være en kortere tur for Nicole, endte opp med å bli mye lenger på grunn av koronaviruspandemien og nylig håndhevede reiseforbud.

Nicole Nafziger og datteren May

Hilsen Nicole Nafziger / Instagram

Midt i flukten, moren til Nicole, Robbalee Nafziger , følte seg til og med tvunget til å skynde seg til forsvar etter å ha sett noen brukere av sosiale medier hevdet at realitystjernen 'forlot' datteren sin for å bli hos Azan. 'Det var ingen forlatelse,' klappet Robbalee tilbake via Instagram i juli. “May får tilbringe tid med besteforeldrene mens mamma er borte. Det er mye mer i denne historien enn et enkelt svar. ”

Nå som Nicole er tilbake i Florida med familien, fant hun en ny lidenskap i livet sitt, og responsen fra fansen har vært veldig positiv.

'Jeg er så utrolig velsignet over å kunne gjøre streaming på heltid på Twitch,' skrev hun i desember. “Jeg har bodd bare en håndfull ganger, men det har vært så flott og så gøy! Det er et så vennlig og snilt samfunn. ”

Populære Bilder

Samling av landflagg utklipp (51)

51 høykvalitets Country Flag Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gjennomsiktig Slenderman (48)

48 Transparent Slenderman av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av medisiner utklipp (28)

28 høykvalitets medisiner utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av bilde av Jingle Bells (45)

45 bilder av Jingle Bells av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av stiutklipp (26)

26 høykvalitets stiutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på hvordan stjernene i ‘Boy Meets World’ ser ut i dag!

Gutt møter verden ?! Mer som Man Meets World! Det virker som om i går Cory Matthews og Shawn Hunter var uskyldige små sjetteklassinger som sendte ut