’90 Day Fiance ’stjerner Danielle og Mohamed Jbali gjenforenes for første gang på 3 år etter skilsmisse

Det store øyeblikket har kommet! 90 dagers forlovede OG Danielle Jbali (født Mullins) kom tilbake til franchisen ved discovery + ’s spinoff 90 Day: The Single Life , hvor hun dokumenterte sitt gjensyn med eksmannen Mohamed Jbali - som markerer første gang eksene kommer ansikt til ansikt på kamera siden deres ekle 2017-skilsmisse.

Danielle, 47, sa at hun er klarte å gå videre men hun har ikke vært i stand til å finne kjærligheten igjen. Hun sa at tilbakeslagene hennes ikke har fungert fordi hun fortsatt sørger over skilsmissen, og det er derfor hun har vært singel i tre år.

90-dagers forlovede Danielle sier at hun flyttet fra eksmannen Mohamed

Hilsen Danielle Jbali / Instagram; Hilsen Mohamed jbali / Instagram

Hun hadde dårlig forhold med Mohamed, 32, i omtrent to og et halvt år, men det endret seg da han tilfeldig nådde ut til henne tidlig i 2020. De hadde en “Hyggelig” prat og Mohamed viste interesse for hva Danielle hadde holdt på med siden den ekle skilsmissen. Danielle var ikke klar til å stole fullt ut på Mohamed og hans intensjoner i begynnelsen, og hun var ikke sikker på om han bare var hyggelig fordi han 'trengte noe.'

er du den ene sesong 2-kampene

Åtte måneder etter sin første tekst mottok Danielle en ny melding fra eksmannen. Siden Mohamed jobber som lastebilsjåfør, han reiser konstant rundt i landet, og han sendte henne et bilde av motorveiskilt til Toledo og Columbus. “Jeg er i Ohio. Hvordan har du det?' spurte han.

«Jeg føler meg ikke helt komfortabel fordi det tok meg for alltid å komme over sinne og tristhet og depresjon som han forårsaket meg da han dro. Hvis disse følelsene kom tilbake nå, måtte jeg starte på nytt for å gjenoppbygge livet mitt, ”avslørte Danielle i sitt skriftemål.

hvor mye betaler kjærlighet og hiphop

Danielle innrømmet at hun var nervøs for å møte den tunisiske innfødte, men hun ble til slutt enig i å møte ham på en lokal restaurant dagen etter.

TLC

“Å se Mohamed kommer til å bli vanskelig. Jeg elsket ham, men jeg følte meg også forrådt av ham. Den skremmende delen av å se ham er at jeg ikke vet om jeg kommer til å ha sinne eller den siden som elsket ham, ”forklarte Danielle. «Jeg elsket virkelig Mohamed, men jeg gjør dette for meg selv akkurat nå fordi jeg ikke kan gå videre og finne noen andre før jeg blir lukket. Jeg vil ha nedleggelse. Det er den store tingen. Jeg ønsker nedleggelse. ”

Danielle sa at Mohamed aldri ba henne om unnskyldning for å ha skadet henne i ekteskapet og skilsmisse, og hun vil gjerne høre ham si at han beklager. Det er også en del av henne som fremdeles har følelser for eksmannen.

'Jeg har klart å gå videre og glemme sinne, men jeg har vært igjennom så mye med Mohamed, og jeg er litt bekymret for at romantiske følelser vil komme tilbake, fordi jeg alltid vil bry meg om Mohamed,' sa Danielle. , kveler tårene tilbake.

kjente gianni versace andrew cunanan

Når de begge kom til den lokale spisestuen og satt til måltidet, begynte eksene å ta igjen. Danielle sa til Mohamed at hun følte at hun fortjente en unnskyldning fra ham. Mens Mohamed insisterte på at Danielle også gjorde feil i ekteskapet deres, beklaget han at hun fikk henne til å føle at han forlot henne da hun var på det laveste.

Danielle spurte Mohamed hva intensjonene hans var, og han sa at han bare ønsket å gjøre 'fred' med henne. Danielle virket nølende med å akseptere svaret sitt, og fortalte ham at han bare noen gang har nådd ut til henne tidligere når han trengte noe fra henne.

Mohamed svarte: «Jeg trenger deg ikke for noe. Jeg har ingenting å tjene på dette, bare å si 'Hei' og 'Bye', og kanskje vi kan være venner. Og ikke engang i fremtiden at jeg trenger deg til noe for innvandringen, OK? Det er mellom meg og regjeringen, det er det. '

Danielle sa at fordi hun og Mohamed var gift i to år, er hun fortsatt knyttet til ham på grunn av K-1-visumet. Etter at de hadde bundet knytten, ble Danielle Mohameds sponsor på hans erklæring om støtte, noe som betyr at hun ble enige om at hun ville være økonomisk ansvarlig for Mohamed de første 10 årene i USA hvis han noen gang trengte hjelp til økonomi. Men siden han har en god jobb som lastebilsjåfør, er hun ikke bekymret for at han ber om hjelp eller trenger økonomisk støtte.

På slutten av møtet fortalte Mohamed Danielle at han håpet å se henne igjen snart. 'Jeg føler at det gikk bra,' sa Danielle i bekjennelsen. “Det var ingen slagsmål. Jeg følte at han lyttet til meg en gang. ”

er honning boo på vei tilbake

Mohamed hadde også lignende følelser om møtet. 'Nå er det en god sjanse for meg og henne til å være venner og komme over dette dumme dramaet som vi har levd i mange år,' sa han i sitt bekjennelsestegn. «Spesielt nå er hun ikke den samme personen som går etter meg og prøver å tvinge meg til et forhold. Så jeg tror, ​​ja, det er OK. '

Men Danielle kunne ikke unngå å bli emosjonell etter gjenforeningen. 'Det var en annen Mohamed som kom hit i dag og ...' sa hun da hun begynte å gråte. “Jeg skulle ønske jeg kunne ha sett Mohamed da vi var sammen. Jeg skulle ønske at jeg kunne gjøre det igjen, og jeg vil bare ha noe jeg kan ha som er ekte og som vil vare evig. Jeg vil finne lykke og noen som vil elske meg for meg. ”

90 Day: The Single Life er tilgjengelig for streaming på discovery +.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.