'90 Day Fiance 'Star Larissa Dos Santos Lima utgitt etter ICE Arrest:' I am Good to Go '

90 dagers forlovede larissa dos santos lima arrestert is

KCR / Shutterstock

90 dagers forlovede: Happily Ever After? stjerne Larissa Dos Santos Lima ble løslatt kort tid etter at han ble arrestert av United States Immigration and Customs Enforcement (ICE) lørdag 19. september.

“Hei alle sammen, jeg er ute. Takk Eric, alle sammen. Agentene og hele folket fra ICE er veldig hyggelige, så jeg er god å gå, ”sa hun til fansen i en delt videomelding via Instagram .

Se dette innlegget på Instagram

Takk alle for alle bønnene @braziliancarmen @jooolyagooolya @ericjosephnichols @lindsay_feldman @jesscaroline_ @alexsandrotavares

Et innlegg delt av Larissa dos santos (@larissalimareal) 19. september 2020 kl 13:44 PDT

33-åringens venn og costar Carmen Nys delte først nyheten via Instagram Story. “Jeg er her med kjæresten til Larissa Eric Nichols akkurat nå, ” 90 dagers forlovede: Happily Ever After? sa stjerne. “Larissa ble nettopp arrestert av ICE da hun skulle forlate huset deres og flytte til Colorado. Vi har ingen anelse om hvorfor. ”

'Jeg vil fortelle familien, fansen og vennene hennes at vi skal dit akkurat nå, og så snart jeg har mer informasjon, vil jeg holde dere orientert,' avsluttet Carmen. 'Send bønner.'

Det er uklart om den brasilianske skjønnheten har sitt grønne kort. Imidlertid har hun et ansattes autorisasjonskort.

Arrestasjonen kommer bare en dag etter at TLC-stjernen avslørte at hun og Eric, 28, kjøpte et hjem i Colorado Springs og bekreftet at de flyttet ut av Las Vegas. “Huset stengt i dag! Vi er i bevegelse og klare, »skrev hun på sosiale medier fredag ​​18. september.

Larissa har bodd i Sin City siden hun flyttet fra hjemlandet Brasil for å være sammen med eksmannen Colt Johnson i 2018. Men Larissas første år i USA og første ekteskapsår med Colt, 35, ble rystet av tre separate hendelser som resulterte i at Larissa ble arrestert på grunn av vold i hjemmet.

Anklagene i hennes to første arrestasjoner, i juni 2018 og november 2018, ble avvist. I januar 2019 ble Larissa arrestert og siktet for forseelse av vold i hjemmet, og Colt søkte om skilsmisse kort tid etter. Skilsmissen deres ble avsluttet i april 2019.

I mai samme år gikk Larissa med på en avtale som vil hjelpe henne med å unngå fengselsstraff som inkluderer vold i hjemmet og klasserom. Den desember dukket hun opp i retten for siste gang hvor hun fikk vite at anklagene hennes ble redusert til ordensforstyrrelser.

'Vi er veldig fornøyde med resultatet av Larissas sak,' sa advokat Larissa, Adam M. Vander Heyden sa den gangen. “Med måten forhandlingene var strukturert på, vil ikke denne saken påvirke Larissas evne til å forfølge sitt mål om å bli amerikansk statsborger. Det var en glede å jobbe med henne for å nå målene sine. ”

Siden den gang har OnlyFans-innholdsskaperen fokusert på forholdet til Eric, som hun har vært sammen med siden februar 2019. I mars feiret hun dagen hun fikk arbeidstillatelsen og begynte sin karriere som sosial medieinfluencer. Bare fem dager før den siste arrestasjonen hennes, åpnet TLC-stjernen seg om hvorfor hun gjennomgikk en plastisk kirurgi-transformasjon tidligere i år.

'Grunnen til at jeg gjorde det fordi som kjent, har jeg en familie i Brasil, jeg har en kjæreste som er 28 år gammel, og jeg blir utsatt daglig på sosiale medier,' sa hun Life & Style 15. september. ”Folk har hatere, men de elskende, de spør deg om hvilke prosedyrer du bruker, hvilke klær du har på deg. Så jeg vil se bra ut for meg selv og tjene penger for å sende til Brasil og for å tjene til livets opphold her. ”

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.