’90 Day Fiance ’Star Avery bekrefter at hun og mannen Omar bor sammen - Finn ut hvor!

90 dagers forlovede hvor bor avery omar

Hilsen av Avery Mills / Instagram

Endelig gjenforent! 90 dagers forlovede: Hva nå? alun Avery Mills og ektemann Omar Albakour endelig bekreftet at de flyttet og er nå bor sammen etter å ha vært i et langdistanseekteskap i mer enn ett år - og paret antyder også at de er det ikke basert i USA .

Avery, 20, og Omar, 26, utløste rykter om gjenforeninger tidligere denne måneden, helt siden Columbus, Ohio, begynte å legge ut nye bilder med sin kjærlighet på Instagram. Fans oversvømmet kommentarene til a selfie hun delte 8. desember og spurte om paret snart ville komme tilbake til en ny sesong av TLC-serien. 'Nei, vi kommer ikke på TV lenger,' svarte Avery. En annen fan spurte Avery om hun nå bor i Omars hjemland Syria, og hun skrev: 'Nei, det er jeg ikke.'

I en annen bilde av paret snappet på en strand spurte en fan Avery om Omar hadde vært i stand til å komme til USA på ektefellevisum eller om hun flyttet til utlandet. En fan nevnte at paret ikke valgte å svare på det spørsmålet mest sannsynlig på grunn av en NDA, noe som ville bety at de for øyeblikket filmer for en kommende sesong av 90 dagers forlovede . Men Avery presiserte 11. desember: “Nei, vi svarte ikke på spørsmålet bc sic vi ikke vil at folk skal vite, og vi vil ikke være på TV lenger. Vi er ikke på kontrakt lenger, og vi nektet å filme mer etter valg. ”

1. juledag delte Avery en annen bilde av paret nyter tiden på stranden, noe som fortsatte å drive rykter om at paret nå bor i samme by sammen. “Flushed face emoji Bor dere to endelig sammen? to rosa hjerter emoji, ”spurte en fan. 'Ja rødt hjerte-emoji,' svarte Avery.

hvorfor gikk khloe i fengsel
90 dagers forlovede bekrefter at hun flyttet

Hilsen av Avery Mills / Instagram

Etter å ha bekreftet at hun og Omar nå bor sammen som mann og kone, begynte hun å dele mer innhold på sin Instagram Story og Twitter som antydet om hvor de befant seg. Lørdag 26. desember delte Avery et bilde av Alba Spa som er basert på Royal Rose Hotel. Luksushotellet ligger i Abu Dhabi, som er i De forente arabiske emirater.

gift ved første blikk hvor mange er fortsatt gift

Hun delte også en annen ledetråd via Twitter søndag 27. desember. ”Noen av dagene mine er magiske. Her er den høyeste bygningen i verden. Det var mitt syn på middag, ”tvitret Avery sammen med en videoklipp av Burj Khalifa da den lyste opp i flere forskjellige farger. Burj Khalifa, som virkelig er den høyeste bygningen i verden, ligger i U.A.E. I dubai.

Omar og Avery debuterte den 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 3. Avery, som tidligere hadde konvertert til islam, møtte Omar mens han surfer i en muslimsk datingapp. Hun visste ikke at innstillingene var satt til internasjonale, men hun falt umiddelbart for tannlegen, selv om han bodde i Syria.

Siden landet var midt i en borgerkrig, bestemte paret seg for å møte for første gang i Beirut, Libanon. Averys mor fulgte henne på reisen for å sikre at Omar var den rette mannen for datteren hennes. Under reisen bundet paret knuten med Averys mors velsignelse.

Avery Mills og Omar Albakkour Selfie

Hilsen av Avery Mills og Omar Albakkour / Instagram

Men de møtte kampen for å være i et langdistanseekteskap fordi USA satte et reiseforbud mot borgere fra Syria. Dette førte til at Avery og Omar kom med flere planer for fremtiden, inkludert søknad om ektefellevisum, slik at Omar lovlig kunne komme inn i USA som Averys ektemann (som ville kreve fraskrivelse) eller se på byer de begge kunne flytte til utlandet .

Avery ga en oppdatering om parets visumprosess og deres leveplaner da de dukket opp i den begrensede serien, 90-dagers forlovede: Selvkarantene , i mai. 'Vi har vært gift i over et år nå, og vi har ventet så lenge på at han skulle komme til USA,' sa Avery. Hun forklarte at Omars intervju for hans ektefellevisum var planlagt til 30. mars, men det hadde blitt kansellert på grunn av koronaviruspandemien.

chris brown ny kjæreste har baby

'Hvis han ikke kommer hit i løpet av de neste seks månedene, skal vi flytte til De forente arabiske emirater (U.A.E.) til Dubai,' sa hun den gangen. 'Men det ødelegger virkelig sjansene hans for å komme til USA fordi jeg ikke lenger vil ha jobb i USA. Hvis jeg jobber i Dubai, teller det ikke visumet hans her. Det er som om vi er tilbake på første plass. Og vi vet egentlig ikke hva vi skal gjøre. '

Det virker som de bestemte seg for U.A.E. var det beste alternativet for ekteskapet deres.

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.