'90 Day Forlovede 'Star Angela og mannen Michael's Visa-prosess kan ha blitt forsinket etter deres bryllup

Er Michael Ilesanmi i USA? De 90 dagers forlovede: Happily Ever After? stjerne og hans langdistanse kjærlighet, Angela Deem , endelig Knyttet knuten etter tre år sammen på episoden søndag 14. september. Men fans lurer på om den innfødte i Nigeria klarte å fullføre visumprosessen slik at han kunne starte livet med Angela i Amerika.

Paret ble først introdusert for fans på sesong 2 av TLC’s 90 dager forlovede: Før 90 dager . De møttes på sosiale medier og dokumenterte sitt første personlige møte på showet, sammen med sine høyder og nedturer - inkludert Michaels hjerteskjærende K-1-visumnektelse. De filmet sin vakre amerikanske tradisjonelle bryllupsseremoni og mottakelse, som fant sted i Nigeria, for sesong 5 av 90 dagers forlovede: Happily Ever After?

min store fete sigøynerbrudekjole
er michael fra 90 dagers forlovede i USA

Hilsen av @ deemangela / Instagram

Kort tid etter at de feiret sin kjærlighet med venner og familie i resepsjonen, gikk paret ut for en nattlue på en lokal bar. Der diskuterte de planene sine for de neste trinnene i forholdet deres.

'Jeg er klar til å starte ektefellevisumet med en gang, Michael,' sa Anglea, 54, under scenen. Ektefellevisumet, også kjent som CR-1-visumet, gjør at ektefellen til en amerikansk statsborger lovlig kan komme inn i USA som fast bosatt. “Vi kastet bort nok tid med denne K-1 og penger. Det er på tide at du kommer hjem. Jeg vet at dette er ditt hjem, men vårt hjem. ”

Michael, 31, var enig. “Forhåpentligvis er Herren på vår side. Du får det innen seks til åtte måneder er det jeg ber, ”sa Angela. “Jeg ber også. La oss ha tro og være positive og be, ”sa Michael.

reality tv-show chrisley vet best

Selv om bryllupsepisoden deres ble sendt i september, faktisk paret Knyttet knuten 27. januar. Å dømme etter Angela og Michaels iver, kan innfødte i Georgia ha søkt om CR-1-visum så snart hun kom tilbake til statene. Dessverre, da fans så på episoden, fikk Angela ødeleggende nyheter på bryllupsnatten og fikk vite at hennes eldre og syke mor, Glenda Faye Standridge, hadde blitt innlagt på sykehus. Bare en uke senere døde fru Standridge 8. februar, så det ser ut til at Angela kanskje ikke har hatt tid til å søke om Michaels visum mens hun tok vare på moren og overlot begravelsesarrangementene hennes.

hva er de virkelige navnene på alaskan bush-folket
90-dagers forlovede Angela avbryter bryllup til Michael

Hilsen av Angela og Michael / Instagram

Etter å ha sørget over tapet av moren, kan Angela da ha kunnet sende inn visum, men på grunn av koronaviruspandemien satte United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) tak i alle visumsøknader og intervjuer. Hvis Angela arkiverte før staten ble lagt ned i mars, er det mulig at prosessen kunne ha blitt startet på nytt når den ble åpnet etter låsingen.

Men som Angela sa, kan det ta seks til åtte måneder før CR-1 er godkjent. Med forsinkelsene på grunn av COVID-19 ser det ut til at prosessen vil ta litt lengre tid, og Michael kommer kanskje ikke til USA snart.

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.