90 Day Fiance’s Varya Reflects on Journey With Geoffrey and Leaves Status a Mystery: ‘What Memories’

90-dagers forlovede Varya Malina reflekterer på reisen med Geoffrey og Leaves Status a Mystery

Hilsen av Varya Malina / Instagram; Hilsen av Geoffrey Paschel / Instagram

Sammen eller ikke? 90 dager forlovede: Før 90 dager stjerne Varya Malina reflektert over romantikken hennes med Geoffrey Paschel og hadde fans lurt på om de fortsatt er sterke etter sesong 4 pakket inn i mai.

'Det er et år siden jeg dukket opp på dørstokken hans og møtte min rival,' TV-personligheten, 31, begynte henne nostalgisk Instagram-billedtekst tirsdag 3. november, sammen med tilbakeslagsklipp av henne og Geoffrey (42), som nyter hverandres selskap.

sammenvoksede tvillinger abby og brittany i dag
90-dagers forlovede Varya Malina reflekterer på reisen med Geoffrey og Leaves Status a Mystery

Hilsen Varya Malina / Instagram

Varya refererte tilsynelatende til en scene som ble vist i en tidligere episode av TLC spinoff, hvor hun reiste helt til Geoffreys hjemby Knoxville, Tennessee, fra hjemlandet Russland for å vinne tilbake hans følelser etter å ha nektet forslaget. Omtalen av hennes 'rival' så ut til å handle om øyeblikket hun kom ansikt til ansikt med sin venn-vendte-kjærlighetsinteresse, Mary Wallace ved ankomst.

'Takket være min besluttsomhet og dristighet viste det seg at sluttresultatet var akkurat slik livet mitt hadde planlagt å være ... Hvilke minner ...', fortsatte Varya i bildeteksten.

som gikk i fengsel for kjærlighet og hiphop

Realitystjernens gåtefulle innlegg fikk sine følgere til å klø seg i hodet om hvor hun står med Geoffrey, og noen gikk frem og tilbake i kommentarfeltet.

'Du trenger bare å slutte å spille spill allerede, og faktisk si at du er et par hvis du fremdeles er det,' fyrte en bruker av sosiale medier av. “Jeg er så over disse ikke-avsløringskontraktene. De var ikke engang på tell-all! På tide å søle bønnene, ”skrev en annen. 'I motsetning til hva mange tror, ​​får dette innlegget meg til å tro at dere IKKE er sammen ... noe som er bra etter min mening,' spekulerte en tredje person.

Varya sa til slutt ja til Geoffreys andre forslag etter at hun fløy over hele verden for å helle ut hjertet for ham, men han syntes å gjenforenes med Mary etter at showet sluttet å filme.

90 dagers forlovede geoffrey varya fortsatt sammen

Hilsen av Varya Malina / Instagram

Fans håpet å få en oppdatering om trioens kjærlighetstrekant i løpet av sesongen 4 tell-all , men Varya og Geoffrey manglet merkbart. Den enslige faren bekreftet senere at anklagene hans var skyld i fraværet, selv om han tidligere nektet voldskrav på ham. På den tiden dro han også et hint om at Varya valgte å hoppe over TV-spesialen fordi han ikke skulle være der.

I juni bekreftet Tennessee-beboeren at han aldri ble “sparket” fra TLC etter at rykter begynte å virvle fordi han var et manglende oppmøte på tell-all. Den neste måneden antydet Geoffrey sin reality-TV-retur ved å påpeke historien sin om showet 'er ikke ferdig.'

bilder av khloe kardashian og sydney simpson

Geoffrey tok senere til Instagram etter å ha fullført sin første dag i retten for anklageaksjoner 18. august. 'Sannheten vil definitivt seire denne gangen!' skrev stjernen.Han skal tilbake i retten igjen 17. desember.

Når det gjelder ham og Varya, får vi kanskje endelig vite sannheten i sesong 5 av Før de 90 dagene !

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.