90-dagers forlovede Varya Malina adresserer ikke å være på tell-all med Geoffrey: 'You Will Know the Truth'

Holder det under innpakning. 90 dager forlovede: Før 90 dager stjerne Varya Malina endelig henvendte seg til elefanten i rommet og belyste hvorfor hun ikke dukket opp i del 1 og 2 av tell-all med Geoffrey Paschel i en ny video.

«Hei gutter, jeg er tilbake i byen, og jeg skal til å jobbe litt på radiostasjonen min. Jeg vet at dere alle spør meg det samme spørsmålet , ”Sesong 4-stjerners, 30, begynte via Instagram Stories tirsdag 9. juni.” Jeg kan ikke si noe om det, ”la hun kryptisk til. 'Jeg er ikke den rette personen til å stille det spørsmålet fordi det var litt ... ikke bare min beslutning.'

Selv om hun ikke gikk i detalj om hvorfor de ikke var til stede, vil de bekreftede TLC-seerne se den fulle historien om forholdet deres i nær fremtid. 'Vær tålmodig, og følg med,' fortsatte hun. “Du vil vite sannheten. Jeg liker ikke å skjule noe om livet mitt. '

90-dagers forlovede Varya Malina adresserer ikke fortalte med Geoffrey

Hilsen Varya Malina / Instagram; Hilsen Geoffrey Paschel / Instagram

nathan fra teen mom 2 instagram

Fans kunne ikke unngå å legge merke til at Varya og Geoffrey manglet i de etterlengtede spesialene. Den enslige faren bekreftet senere at anklagene hans var skylden, og antydet at Varya valgte å hoppe over fordi han ikke skulle være der.

42-åringen sa at han ikke var lei seg for å savne arrangementet under en oppfølging av Instagram Live med Rocco Straz , Kostnad Lisa Hamme Rep. “Mentaliteten med å holde meg unna tell-all fordi noen sa noe er det mest absurde jeg noen gang har hørt i mitt liv. ... Jeg vil at rettssaken min skal være over, og så snart rettssaken min er over, vil livet mitt fortsette, ”ønsket han.

Geoffreys juridiske problemer er ikke over ennå anklagene hans for påstått grov kidnapping, innenlandske overgrep, innblanding i en nødanrop og hærverk.

90 dagers forlovede

Hilsen av Mary Wallace / Instagram

hvor gammel er kokos og iste

Det er åpenbart en sjanse for at jeg fortsatt er sammen med Varya, eller til og med med Mary . Hvem som helst, ”sa realitystjernen om sin kjærlighetstrekant. 'Å forlate seere sånn og deretter fortelle meg at jeg ikke har lov til å si noe er veldig rart med mindre de har større planer, noe jeg ikke er klar over.'

I de siste episodene stilte Geoffrey spørsmålet til Varya en gang til, og hun sa ja etter at hun tidligere nektet forslaget i Russland. Mary antydet imidlertid at hun og Geoffrey kan ha forsonet seg etter at showet sluttet å filme.

Heldigvis vil vi finne ut av forholdet deres veldig snart siden Varya og Geoffrey har ertet sin egen tell-all.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.