90-dagers forlovede Laura Jallali avslører at hun er 'offisielt skilt' fra Aladin: 'Jeg er singel'

90-dagers forlovede Laura kunngjør at hun er offisielt skilt fra Aladin

TLC

Den's “offisielt” over for 90 Day Fiancé: The Other Way stjerner Laura og Aladin Jallali , avslørte hun i et nytt intervju onsdag 21. oktober, ett år etter at duoen bekreftet at de skiltes.

mary kate og ashley olsen smiler

”Vi er skilt fra klokken 12. østlig standard tid, så jeg er nå singel hvis det er noen menn som vil sette en ring på den ... Jeg vil bedømme diamantstørrelsen og kvaliteten. Kom igjen, send beskjed til meg, vis meg ringen. La oss bli jigggy med det! ' Sa Laura mens han dukket opp på Domenick Nati Show .

90-dagers forlovede stjerne Laura

Hilsen Laura Jallali / Instagram

Lauras oppdatering om hennes forholdsstatus kommer etter at TV-personligheten kunngjorde at hun datet igjen i en mai-episode av TLC spinoff 90 dagers forlovede: Selvkarantene . Den innfødte i Canada, 52, sa at hun flyttet til Ecuador og måtte hunge der nede på grunn av koronaviruspandemien.

“Jeg endte faktisk med å møte noen på nettet. Vi koblet oss virkelig sammen, ”delte hun den gangen. “ Tony bor i California og er på tannlegestudiet. Han er 25 og veldig deilig å se på. Jeg er faktisk bekymret for at Tony er for god til å være sann. ”

Det ser ut til at Laura holder alternativene åpne i kjølvannet av bruddet fra Aladin, som hun diskuterte i en tidligere gjenforeningsspesial. 'I fjor giftet jeg meg med den unge, hete tunisieren Aladin, men kort tid etter ba han meg om skilsmisse,' sa Laura om forholdet deres. 'Det sjokkerte meg virkelig, men når jeg ser tilbake på nå, kan jeg ikke unngå å føle at Aladin definitivt brukte meg til å komme til Nord-Amerika.'

Paret ble først introdusert for fansen på suksessen TLC 90 dagers forlovede spinoff, men historien deres skilte seg ut fordi de var et av de eneste parene på showet som allerede var gift. Fans lærte senere hva som førte til deres forestående skilsmisse i løpet av sesongen 1.

Laura ankom all-solo og avslørte at Aladin fortsatt var i Tunisia på den tiden. Når hun var på scenen, satt hun ved siden av en TV-skjerm som inneholdt Aladin, som hadde vært med på en videosamtale, og det virket ekstremt klart at det hadde vært spenning som brygger mellom paret .

90DF 90-dagers forlovede stjerner Laura og Evelin oppvarmet feide blir personlig

Hilsen av Laura Jallali / Instagram

ashley og jay fra 90 dagers forlovede

I løpet av deres segment innrømmet Aladin (29) at han fortalte Laura at han ønsket en skilsmisse bare seks uker etter at de feiret ekteskapet med en tre-dagers tradisjonell tunisisk vielse. Det var uklart hva som gikk galt, men Aladin nevnte et tilfelle der Laura gikk for å hente kaffe, men var borte i to timer. Han hevdet også at Laura gjentatte ganger hadde respektert ham.

Da paret kom tilbake til scenen med kostnadene sine, tok Laura mot til å konfrontere Aladin om måten han hadde behandlet henne på. 'Du elsker meg ikke, du har aldri elsket meg, du brukte meg,' sa Laura til ham. “Vet du hvordan jeg vet at du brukte meg? Fordi du ikke faller ut av kjærlighet som dette. '

Men Aladin nektet Lauras påstander om at han brukte henne. 'Jeg tar deg med til å bo hos meg og hva jeg bruker fra deg?' Aladin slo tilbake. 'Jeg vet det, så snart pengene gikk tom og jeg ikke skulle få visum til deg, var det farvel,' sa Laura.

Bare timer før tell-all ble sendt, tok Laura til Instagram for å bekrefte hun og Aladin delte seg opp for godt mens hun reflekterer over tiden hennes i serien. 'Det har vært flott å ... vel, la oss være ærlige ... Jeg mistet ekteskapet mitt på grunn av dette showet,' begynte realitystjernen. 'Men det jeg har mistet i en ektemann, har jeg fått i så mange fantastiske, fantastiske venner.' Laura hevdet senere at mens hun på et tidspunkt ble gravid, fikk hun spontanabort fordi hun angivelig hadde en ektopisk graviditet.

hvem ranet Kardashian-date før blac chyna

Aladin og Laura møttes online, og de bestemte seg straks for å knytte knuten under Lauras første besøk med Aladin i Qatar. Selv om det først fløy gnister, har romantikken deres brent ut.

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.