’90 Day Fiance ’Catfish Story Lines That Belong on MTV: David, Lana, Yolanda, Williams and More!

Reality TV crossover! Innimellom en sesong fra TLC’s 90 dagers forlovede franchise erter minst en historielinje som så ut til å høre hjemme på MTV’s Steinbit , men fans var i godbit med to på 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 4.

David , som er fra Las Vegas, ble med på showet i håp om endelig å møte kjæresten sin på nettet, Lana fra Ukraina. Han avslørte at de hadde snakket med hverandre online i syv år via den østeuropeiske datingappen, Anastasia Date.

I løpet av deres forhold anslår David at han brukte omtrent 5000 timer på å snakke med Lana, noe som ville ha kostet ham 'over $ 100.000' fordi han måtte betale et gebyr for hver melding han sendte Lana på nettstedet, og han betalte også et gebyr per minutt under live chatter. David avslørte også at han tidligere hadde prøvd å møte Lana personlig tre ganger, men hun stilte ham opp.

«Første gang sto hun meg opp. Andre gang døde broren hennes. For tredje gang hadde hun et medisinsk problem. Hun måtte opereres, og det satte henne i drift i tre uker, ”sa David om grunnene til at hun ikke møtte opp.

Lana viste alle tegn på en steinbit - de samme stjernene Nev Schulman og Max Joseph etablert på showet sitt som hint om at noen later til å være noen de ikke er på internett. Hun nektet å videochatte med David, og hun kom med unnskyldninger for hvorfor de ikke kunne møtes personlig. Til tross for tvilen dokumenterte David sin fjerde og femte tur for å prøve å møte Lana personlig sesong 4.

hvor mye betales de brune per episode

I mellomtiden var ikke David den eneste Las Vegas-beboeren som potensielt ble kattfisket på showet. Yolanda planla å dokumentere første gangen hun møtte kjæresten sin, Williams. Hun ble slått med den britiske hunken og avslørte at de møttes via Instagram da han gled inn i DM-ene hennes. Yolanda var enke, og hennes online forhold til Williams var hennes første gang hun gikk tilbake i datingsbassenget etter ektemannens død.

Men Williams viste flere tegn som antydet at han var en steinbit. Han nektet også å FaceTime eller videochatte med Yolanda, og hevdet at kameraet på smarttelefonen hans var ødelagt. Han hevdet også å være britisk, men da han ville prate med Yolanda på telefon, hørtes aksenten hans mer nigeriansk ut. Det største røde flagget var da han ba Yolanda om penger for å bestille et fly for å besøke henne i Amerika. Yolanda følte seg ikke komfortabel med å sende ham penger, så de ble enige om at hun ville bestille en flyreise til England for å besøke ham i stedet. Da hun spurte ham hvilken flyplass hun skulle fly til, ga Williams henne navnet på en flyplass som ikke eksisterte.

Fortsett å rulle nedenfor for å finne ut hvilken 90 dagers forlovede steinbit historie linjer viste seg å være sant!

1 av 10

90 dagers forlovede steinbit narkiya og lowo

Hilsen av Lowo / Instagram

Narkyia og det

Paret dukket opp på sesong 2 av 90 dagers forlovede . De fleste historielinjer for flaggskipserien inkluderer ikke steinbit-teasere, for for at K-1-visumet skal bli godkjent, må par sende inn bilder av seg selv sammen og bevise at deres forhold er ekte. Men under introduksjonen avslørte Camp Hill, bosatt i Pennsylvania, at innfødte i Lagos, Nigeria, malte henne da de første gang møttes online i en gruppe for kvinner i større størrelse.

“På den tiden fortalte han meg at han var en nigeriansk prins. Han fortalte meg også at han bodde i Alabama, at han hadde en sønn og at sønnens mor hadde gått bort. Så begynte jeg å føle meg litt mistenkelig, så jeg gikk inn i Inspector Gadget-modus og fant noen virkelig store løgner. Jeg fant ut at han hadde en annen profil på sosiale medier. Så ser jeg et bilde av en kvinne med sønnen hans, dette var sønnens mor veldig levende. Jeg nådde ut til henne, og hun fortalte meg at Lowo var i Vietnam og studerte virksomhet. Og det var da jeg skjønte at jeg ble kattfisket, ”sa Kyia i sitt bekjennelsestegn.

Men paret klarte å bevege seg forbi løgnene hans. De bundet knuten på slutten av sesongen, og de er fortsatt sammen.

2 av 10

90 dagers forlovede steinbit cortney og antonio

TLC

Cortney og Antonio

Cortney debuterte den 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 1. Orlando, Florida innfødt avslørte at hun hadde ryggsekk i hele Europa, og hun var i Madrid, Spania da hun matchet med Antonio på en datingapp. Men de hadde ikke sjansen til å møtes personlig før Cortney kom tilbake til USA. Etter at hun forlot Madrid, fortsatte de å ha et forhold online. Cortney dokumenterte reisen tilbake til Madrid for å møte Antonio personlig for første gang.

Den blonde skjønnheten innrømmet at hun hadde blitt catfished av noen andre før, og røde flagg ble hevet da hun sa at hun og Antonio aldri hadde snakket via Skype, FaceTime eller noen annen form for videochatt. Foreldrene hennes var spesielt opptatt av at Antonio ikke var ekte, spesielt fordi bildene hans på sosiale medier for det meste var profesjonelle modelleringsbilder.

Men Antonio ble til slutt personen han portretterte seg for å være online. Dessverre hadde han og Cortney ikke sterk forbindelse personlig, og de splittet i 2018.

3 av 10

90 dagers forlovede steinbit ricky melissa

TLC

Ricky og Melissa

Ricky og Melissa ble med på rollebesetningen 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 2. Columbus, Ohio-innfødt, var over hodet på sin colombianske kjæreste. De møttes på en datingapp, og han planla en tur til hjemlandet, slik at de kunne møtes personlig for første gang.

Men Rickys venner var skeptiske til om Melissa var ekte eller ikke, spesielt etter at Ricky avslørte noen røde flagg om forholdet deres. Han sa at han hadde sendt Melissa penger hver uke, selv om hun fortalte ham at hun jobber som sykepleier, og Melissa ville ikke svare på hans FaceTime- eller Skype-samtaler.

Det så ut som Melissa skulle vise seg å være en steinbit når Ricky ankom Colombia. De hadde opprinnelig avtalt å møte på en restaurant for sin første date, og hun lot Ricky vente i timevis. Endelig, hun dukket opp.

Men forholdet deres var kortvarig og Melissa spøkte Ricky etter deres første date. Han fortsatte med en annen kvinne han møtte i en datingapp, Ximena , men det forholdet gikk heller ikke.

4 av 10

dro anfisa tilbake til russland
90 dagers forlovede steinbitjenny og sumit

Hilsen av Sumit / Instagram

Jenny og Sumit

Jenny og Sumit dukket opp på sesong 1 av 90 Day Fiancé: The Other Way . Selv om de allerede hadde møttes personlig før de ble med på showet, innrømmet Jenny at Sumit catfished henne tidlig i deres forhold.

“En dag var jeg på Facebook, og jeg fikk en venneforespørsel fra en Michael Jones. Han så ut som en engelsk mann, mørkt hår, veldig høy og tynn. Michael var attraktiv. Jeg tror han var omtrent 25 år gammel. Når jeg godtok venneforespørselen hans, begynte vi å sende meldinger med en gang. Han virket bare litt dum og morsom. Han virket som om han bare ville få meg til å le. Det er det viktigste, en mann som kan få meg til å le, 'sa Jenny i sitt bekjennelsestegn. “Jeg var skeptisk, som hvorfor valgte han meg? Spesielt når han er halvparten av min alder. Men jeg gikk bare sammen med ham. All denne tiden snakket jeg med Michael, selv om jeg ble forelsket i ham, hadde han en hemmelighet. ”

Jenny fortalte datteren at hun ble kattet av Sumit som lot som om hun var Michael. Da Sumit innså at hans følelser for Jenny var ekte, følte han seg skyldig og bestemte seg for å tilstå henne og avsløre sin sanne identitet som en 30-årig mann fra India. Jenny sa at hun gråt da hun fikk vite det, men hun bestemte seg senere for å tilgi ham fordi hun også hadde følelser for ham.

Det var bare en av fangene paret har rammet i forholdet deres. Jenny la alt igjen i Amerika for å flytte til India for å være sammen med Sumit, men hun fant ut senere på sesongen at han hadde holdt en annen enorm hemmelighet for henne - han var gift . Han insisterte på at han ikke elsket sin kone, og at deres forening var et ordnet ekteskap som foreldrene hans hadde opprettet. Sumit lovet at han ville skilles fra kona å være sammen med Jenny.

Paret er fortsatt sammen og fortsetter å dokumentere reisen sin på sesong 2.

5 av 10

90 dagers forlovede steinbit rebecca og zied

Hilsen av Rebecca Parrott / Instagram

Rebecca og Zied

Paret ble først introdusert for fans på sesong 3 av spinoff, 90 dager forlovede: Før 90 dager . Rebecca og Zied møttes online, og selv om de begge var akkurat de de portretterte for å være på sosiale medier, følte fansen Rebecca “Catfished” Blomster ved å sende ham sterkt filtrerte og redigerte bilder av seg selv.

Rebecca innrømmet at hun var bekymret for å møte Zied personlig for første gang fordi hun så annerledes ut på Instagram-selfies enn hun gjør personlig. Hun trengte ikke bekymre seg, for når Tunisias innfødte så henne personlig, sa han at han syntes hun så enda bedre ut IRL.

Det virker som om disse to er den virkelige avtalen fordi de fortsatt er sammen. Zieds K-1-visum ble godkjent, og han og Rebecca Knyttet knuten i april 2020. Paret bor nå sammen i Georgia.

6 av 10

90 dagers forlovede steinbit caesar maria

Hilsen av Maria / Instagram; TLC

Caesar og Maria

De dukket også opp på sesong 3 av 90 dager forlovede: Før 90 dager . Maria viste mange tegn på å være en steinbit: hun ville ikke videochatte med Caesar , han hadde sendt henne penger, og de hadde også flere mislykkede møteforsøk tidligere etter fem år med dating på nettet.

Fans trodde at Maria definitivt ikke var den hun sa at hun var da hun stilte ham opp på det som skulle være en romantisk ferie sammen i Mexico, men hun endte opp med å være akkurat den hun sa at hun var.

I mai 2020 avslørte Caesar at han endte opp møte Maria personlig for første gang i Ukraina etter at kameraer sluttet å rulle, men de hadde ikke samme kjemi offline. “Hun var hyggelig. Hun ga meg klemmer, ”sa han. “Hun holdt på armen min mens vi gikk, men det er det. Nå er vi over. ”

7 av 10

90 dagers forlovede steinbit yolanda williams

Hilsen av Yolanda / Instagram

Yolanda og Williams

Selv om det var ganske klart at Williams var en steinbit, ble det bekreftet etter at barna fra Yolanda gjennomførte en omvendt bildesøk (som sett på tidligere episoder av Steinbit ) for å avgjøre om Williams brukte sine egne bilder. Søkeresultatene avslørte at Williams brukte arkivbilder av fit menn utendørs som sine Instagram-bilder, og beviste derfor at han ikke var den han portretterte seg for å være online.

Yolanda virket fortsatt villig til å tilgi Williams for å lyve om sin identitet, så datteren hennes hyret en privat etterforsker som videre beviste at han stilte ut som en romantiker. Under fortellingen innrømmet Yolanda at hun fortsatt var forelsket i Williams og ville være åpen for å snakke med ham hvis han nådde ut til henne igjen i fremtiden.

8 av 10

90 dagers forlovede steinbit david lana

Hilsen av David Murphey / Instagram

David og Lana

Til tross for alle advarselsskiltene var Lana 100 prosent ekte og nøyaktig hvem hun sa at hun var. Paret møttes personlig til slutt i Kiev på Davids femte tur til Øst-Europa, og de likte flere datoer sammen.

David foreslo Lana rett før han dro tilbake til USA, og hun sa ja. De håpet å begynne prosessen med K-1-visumet hennes, men da paret kom tilbake for å fortelle alt, hadde de allerede brutt opp .

9 av 10

Big Ed fra 90 dagers forlovede

Hilsen av Ed Brown / Instagram

cory ann americas neste toppmodell

Ed Brown

Etter å ha skilt seg fra eks Rosemarie 'Rose' Vega , 90 dager forlovede: Før 90 dager alun Ed “Big Ed” Brown ga dating nettsteder et skudd. De Enkelt liv stjerne avslørte at han 'ble kattfisket omtrent 15 ganger' i et nytt intervju med Mennesker publisert 22. februar 2021. 'Jeg begynte å bli veldig motløs, for å være ganske ærlig,' delte han med uttaket. 'Fordi når du først er i offentligheten, vet folk hvem du er.'

Til tross for tilbakeslagene underveis, sa TV-personligheten at han ikke gir opp for å finne kjærlighet. 'Jeg vil ønske å møte livspartneren min,' la han til. 'Og om det fører til ekteskap eller ikke, jeg vil være sammen med én person, den du vet, resten av livet.'

10 av 10

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.