'90 Day Fiance 'Alum Ashley Martson kunngjør hun og Jay Smith Split' For Good 'MediaPunch / Shutterstock

Det er over. 90 dagers forlovede det er alun Ashley Martson avslørte hun og mannen Jay Smith delt “for godt” lørdag 19. september.

“Før historiene misforstås, vil jeg bare ta det opp selv. Jay og jeg har tatt avgjørelsen om å skilles for godt, ”34-åringen skrev på Instagram . «Jeg trodde jeg var sterkere og mer tilgivende, men det er jeg ikke. Noen ganger når tillit brytes, kan det bare ikke repareres. ”

Realitetsstjernen avslørte også at det ikke var en hendelse som førte til deres valg om å skille seg. “Jeg ønsker Jay det beste, og vi er begge på samme side med dette. Ingen jukset. Ingen gjorde noe, ”bemerket Ashley. Jeg klarte rett og slett ikke å komme over fortiden. Jeg ga alt til dette ekteskapet, og når jeg skriver dette, er jeg sønderknust, det var ikke slik jeg så for meg fremtiden. '

“Vi vil takke alle som har støttet oss og har rotfestet for oss. Ha en god helg alle sammen, konkluderte TLC-stjernen. 'Til mine nære venner og familie, jeg beklager at du finner ut på denne måten, men jeg har bare ikke krefter til å snakke om det. Vær så snill å tilgi meg.'

Ashley og Jay ble først introdusert for fans på sesong 6 av TLC’ene 90 dagers forlovede og de fortsatte å dele reisen med fansen på sesong 4 av spinoff, 90 dagers forlovede: Happily Ever After? Paret møttes mens innfødte i Mechanicsburg, Pennsylvania, besøkte Jays hjemland Jamaica for en venns bryllup. Paret koblet seg på nytt via sosiale medier og begynte å date langdistanse. K-1-visumprosessen og dagene frem til bryllupet deres spilte ut sesong 6.

Men ekteskapet deres ble rystet kort tid etter at de bundet knuten i Las Vegas av Jays påståtte Tinder-jukseskandale, som han tidligere nektet. Han møtte juksanklager igjen i sesong 4 av Lykkelig alle sine dager? da han koblet seg til en av tatoveringsklientene sine, som han innrømmet. Ashley søkte om skilsmisse for første gang i januar 2019, men hun forandret seg og trakk papirene tilbake bare dager senere.

Jay Smith og Ashley Martson

Hilsen Ashley Smith / Instagram

Ashley søkte om skilsmisse fra Jay for andre gang i april 2019 etter nok en påstått jukseskandale, der Ashley beskyldte Jay for å ha fått en annen kvinne gravid. Han nektet tidligere påstandene. Paret fikk tilbake sammen kort den juli. Ashley trakk papirene igjen etter par forsonet i mars.

Tre måneder senere avslørte paret utelukkende sine planer for fornye bryllupsløftene til I kontakt . 'Ekteskapet vårt startet ikke bra og etterlot oss mange dårlige minner,' sa Ashley den gangen.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.