’90 Day Fiancé ’Stars David og Annie fikk øye på filming for en ny sesong av showet!

90-dagers forlovede-david-annie-filming

TLC

De kommer tilbake! Fans får følge med på David Toborowsky og Annie Suwans kjærlighetshistorie, fordi de kommer tilbake for en sesong til av TLCs suksess-reality-TV-serie 90 dagers forlovede . En reddit-bruker delte videoopptak som deres viktige andre spilte inn av David og Annie som filmet for showet, der Annie og David hadde en samtale over lunsj sammen mens et TLC-team fanget det på kameraet.

90 dagers forlovede david annie reddit

reddit

«Bare i forrige uke fikk jeg kjæresten min til å se showet med meg. Han hadde aldri sett det før, ” reddit-bruker skrev . “På søndag var han på en restaurant og la merke til en haug med filmkameraer og så at det var David og Annie! Han begynte å ta en video på telefonen sin fordi han visste at jeg ville være spent på å se den, og produsentene sluttet faktisk å filme når de så ham spille inn. De ba ham til og med om å slette videoen. Han sier at han hørte David snakke om muligens å flytte til Thailand. ”

Fans vil huske David og Annies historie - etter å ha mistet alt i skilsmissen, pakket David seg sammen og flyttet til Thailand for å starte et nytt liv, der han møtte Annie. Paret forlovet seg raskt, men Annie fant senere ut at David hadde problemer med pengene. Davids venninne endte med å måtte sponse Annies K-1-visum slik at hun kunne flytte til USA med ham, hvor de til slutt knyttet knuten i Kentucky, det er der paret nå bor.

Se dette innlegget på Instagram

God morgen alle I dag er det varmere i KY. David og jeg vi drar ut til frokost. Vi ønsker dere alle ha en vakker dag

Et innlegg delt av Annie Boom (@chanoknat_suwan) 9. februar 2018 klokken 08:48 PST

Selv om det ser ut til at de definitivt kommer tilbake, er det uklart om de vil vises på spin-off 90 Day Fiancé: Happily Ever After eller hvis de vil vises i webserien 90 dagers forlovede: Hva nå? . Uansett virker det som en ting som fans kan forvente å se i historien sin, er den mirakuløse utvinningen av Davids sønn, 18 år gamle Jacob, etter at han ved et uhell ble skutt i ansiktet tilbake i januar.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.