'90 Day Fiancé 'Stars Cassia og Jason File for Divorce After Domestic Violence Claims

jason-cassia-90-dagers forlovede

TLC

Jassia ikke mer! 90 dagers forlovede stjerner Jason Hitch og Cassia Tavares får offisielt skilsmisse. Reality-showparet hadde jobbet med ekteskapet sitt, men til slutt bestemte de seg for å forlate drømmen om et 'lykkelig evig' sammen 30. januar da de søkte om oppløsning av ekteskapet.

Starcasm rapporterer at paret fylte ut ekstra papirarbeid 5. februar og valgte 'Forenklet oppløsning av ekteskap', slik at forholdet offisielt kunne være over innen 30 dager ... noe som betyr at det kanskje allerede har skjedd.

De avslørte nylig at splittelsen deres var permanent på sosiale medier, og bare noen uker etter at Jason åpnet for hva som førte til at forholdet deres hadde gått under, uttalte Cassia seg og hevdet at hjemmemishandling var skylden.

'For den tiden jeg var sammen med Jason, var han noen ganger en god mann, men jeg syntes han var voldelig med sine ord, en kontrollør og (som mange av dere vet) en overgriper,' avslørte Cassia i en uttalelse til Starcasm . “Jeg fikk aldri unnskyldning for arrestasjonen hans, til han i dag beskylder meg for å ringe politiet, og han tar ikke ansvar for sin voldelige handling (som ikke var den første). Jeg la ned anklagene fordi jeg syntes synd på ham, og det var sårende å se at han ble arrestert, jeg ville ikke ha ham i fengsel, men jeg visste ikke at de i Florida trenger å arrestere folk som begår DV. I tillegg var jeg avhengig av ham for alt. ”

https://www.instagram.com/p/BWk7YwIlSgS/

Hun fortsatte med å forklare at hun trodde Jason ville endre seg, men han behandlet volden i hjemmet som en vits. Hun prøvde å gå videre og gi ham en ny sjanse, men hun kunne ikke se på ham på samme måte lenger. “Fordi alt jeg ser nå er en ond mann. Han har ødelagt alt jeg følte for ham, ”fortsatte hun.

Jason ga også sin side av historien i et intervju med Starcasm og han malte et helt annet bilde av splittelsen deres - men han syntes ikke å tro at vold i hjemmet spilte en rolle i skilsmissen deres.

I fjor ble Jason siktet for innenlands batteri etter at Cassia ringte politiet på ham mens de var midt i en kamp. Etter hendelsen skilte de seg fra hverandre og begynte å leve hver for seg. Til tross for deres problemer, trodde Jason den gangen fortsatt at de ville komme sammen igjen. 'Vi ønsker å legge denne hendelsen bak oss,' sa han om anklagene, som senere ble henlagt.

'Jeg prøvde alt i fjor for å redde det vi trodde vi hadde,' innrømmet han. “Vi så og hang sammen med slike som Jim Brickman, Johnny Mathis, Christopher Cross, Bill Engvall, Michael Bolton og Steve-O. Så konserter som Foreigner, Green Day, Matchbox 20, Nickelback, Counting Crows og Daughtry. ”

jason cassia facebook

Men tilsynelatende var ikke alle datoen netter og morsomme utflukter nok til å gjenopplive det de en gang hadde. 'Rundt bursdagen hennes tok jeg henne med til Melbourne, FL for en retrettpar fra hæren,' fortsatte han, 'men ingenting fungerte. Hun snudde en bryter, og det var det. Det var ingenting jeg kunne. ”

Men Jason lar ikke slutten på ekteskapet holde ham nede og avslørte via kommentarseksjonen på Facebook at han vet hva han skal se etter hos en kone. “En god formidler. En virkelig givende person er det jeg leter etter, ”skrev han. For nå? Han ser på fremtiden: «Få blekket tørket på papirene, få promoteringen min. Få distribusjonen min. Jobb med min Beach Body. Jeg er ikke død ennå. ”

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.