'90 Day Fiancé 'Star Stacey avslører detaljer om kampen som førte til Darceys påståtte arrestasjon

90-dagers forlovede-darcey-arrest-søster-stacey-kamp

TLC

Hun forteller sin side av historien! Tidligere i år hevdet flere rapporter det 90 dager forlovede: Før 90 dager stjernen Darcey Silva og tvillingsøsteren hennes Stacey Silva ble angivelig arrestert etter at det brøt ut en 'kattekamp' mellom dem - og fans fikk bare vite at Darceys pensel med loven var det som førte til slutten på forholdet til kjæresten Jesse Meester. Men Stacey gjorde en opptreden på 90 dagers forlovede live etter showet og hun forklarte nøyaktig hva som gikk ned mellom henne og søsteren den kvelden - og hun antydet at deres kamp faktisk handlet om Darceys forhold til Jesse.

'Først og fremst vil jeg si at søsteren min og jeg er veldig glad i hverandre, og vi er tvillingsøstre, vi har et fantastisk bånd, vi har argumenter som alle andre søsken,' sa 44-åringen 90 dagers forlovede live programleder Michelle Collins. “Det var bare tit for tats den kvelden. Ærlig talt, vi har for tatter hele tiden, jeg prøvde å åpne øynene hennes ved mange anledninger for å fortelle henne at jeg føler at Jesse ikke var en god person for henne og manipulerte henne i sin egen rett - selv om han sier at hun manipulerte ham.'

På spørsmål om kampen mellom henne og Darcey ble fysisk, nektet Stacey påstandene. “Det gjorde det ikke, selv om det sto i media og det ble bare blåst ut av proporsjoner. Vi kranglet, det var sent på kvelden - jeg kommer ikke til å gå for mye i detalj, men vi lærte leksjonen vår, ”sa hun.

Stacey fortsatte å bagatellisere kampen, og mens hun bekreftet at politiet ble kalt til leiligheten deres, hevdet Stacey at ingen av dem ble arrestert den kvelden. 'Vi ble sitert, vi ble aldri håndjernet, vi ble aldri sendt til fengsel, vi måtte bare gå til retten og saken ble avvist, og vi har det bra,' sa Stacey. “Det er ingenting jeg ønsker noen, vi lærte leksjonen vår. Det førte oss sterkere sammen. ”

Men det er ikke det som ble oppgitt i politidokumenter. Darcey og Stacey ble angivelig begge arrestert 8. februar 2018, og de ble hver utstedt forseelse for ordensforstyrrelser etter at de kom inn i et 'argument som angivelig eskalerte til en' catfight ', med begge kvinnene som angrep den andre,' ifølge til lokalavisen Middletown Press ’Arrestasjonsblotter. I mellomtiden er arrestordrerens uttalelse, som ble innhentet av Starcasm , hevdet at 'de slo ikke hverandre, men presset og trakk hverandre rundt huset.'

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.