'90 Day Fiancé 'Star Paola Mayfield Stjerner i en Reggaeton-musikkvideo - men hennes mann Russ godkjenner ikke

90-dagers forlovede-paola-mayfield-musikk-video-reggaeton

Instagram

Nok en gang er Paola Mayfield tvunget til å velge mellom modellkarrieren og mannen hennes, Russ Mayfield! De 90 dagers forlovede: Happily Ever After? stjerne fikk en stor mulighet da hun ble bedt om å spille som hovedjenta i en musikkvideo for en kommende reggaetonartist, men det krevde at hun hadde på seg den ene tingen som vil forstyrre hennes kjæreste mest - undertøy.

Pao reiste fra Miami til New Jersey for å jobbe med settet til musikkvideoen til King Herics sang 'Hoy Se Bebe'. Når hun hadde gjort håret og sminken, ble Pao ført inn i et rom for å gå over antrekkene hun hadde på seg i de forskjellige scenene, og hun var sjokkert over at det første ensemblet var et lacy, avslørende undertøyssett.

Se dette innlegget på Instagram

Jeg beklager at jeg ikke tok deg av med @juan_a_palacio, men du vet at jeg aldri ville slå deg # 90dayfiance @russ_mayfield #russandpao # 90dayfiancehappilyeverafter #couplesfight

Et innlegg delt av ——Paola M ——— (@paola_mayfield) 16. juli 2017 kl 17:24 PDT

kontanter meg utenfor jente død?

Video-regissøren forklarte at Pao i åpningsskuddet ville legge seg på en seng slik at den eneste delen av kroppen hennes som ville bli utsatt, var rumpa hennes siden undertøybunnene var høyt kuttet. 'Er du flink med dette?' spurte regissøren, og Pao nølte før hun nikket på hodet. Hun sa at hun var revet mellom å ville være profesjonell på settet, men også respektere sin manns grenser.

er ice t og coco fortsatt gift

“Jeg vil føle meg komfortabel med det, jeg har det bra. Det er bare ... mannen min, forklarte 30-åringen til kameraene. 'Jeg forventet aldri å være i denne situasjonen. Jeg vil at mannen min skal være lykkelig, men jeg vet at jeg gjør noe som kommer til å skuffe ham. '

Se dette innlegget på Instagram

Dobbelt Pao #liveandletlive

Et innlegg delt av ——Paola M ——— (@paola_mayfield) 18. april 2017 klokka 09:09 PDT

Når hun først ble om til det hvite undertøyet, ble hun ekstremt nervøs på grunn av hvordan Russ vil reagere når han finner ut at hun gikk imot hans ønsker - og hun var så nervøs at hun kastet opp på badet to ganger før hun begynte å filme sin første scene.

Men musikkvideoen ble gitt ut kort tid etter at episoden ble sendt, og det ser ut til at hun klarte å filme scenene sine med eller uten Russs godkjennelse - og å dømme etter klippet fra neste ukes episode, vil det føre til en enorm kamp mellom dem. Se Paos musikkvideo-debut nedenfor!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.