'90 Day Fiancé 'Star Abby sletter bilder av Sean fra Instagram - Er de på vei mot en splittelse?

90-dagers forlovede-sean-abby-split

Instagram

Gjorde det 90 dagers forlovede stjerner Abby Saint Germain og Sean Hiler splittet? Fans lurer på om reality-tv-paret fremdeles er sammen etter at Abby gikk på en sletting på Instagram, og fjernet alle bildene av henne og Sean rett før hun slettet Instagram helt! Det hjelper heller ikke at hennes rare oppførsel på sosiale medier kommer bare dager etter at hun la ut noen ganske kryptiske meldinger som kan antyde problemer i forholdet til forloveden.

90 dagers forlovede abby instagram delete

Abby tørket Instagram-siden sin av bilder av Sean før hun slettet kontoen. (Fotokreditt: Instagram)

Abby tok tidligere til seg Instagram-historien mandag 5. februar for å dele et tekstinnlegg med detaljer om sinne hennes med en uspesifisert mann, men fans kunne ikke annet enn å lure på om det handler om Sean. 'Ingenting forbanna meg mer enn når noen tror han kan fortelle meg hva jeg kan gjøre eller ikke. Jeg kommer ikke til å være noenns underdanige lille b-h. Jeg gjør hva jeg vil. Hvis du får problemer med det, kan du gå videre, ”skrev hun.

90 dagers forlovede abby sean instagram

(Fotokreditt: Instagram)

gift ved første blikk suksesshistorier

Meldingen hennes kommer mindre enn en uke etter at hun delte en annen kryptisk melding om menn som er voldelige mot sine betydningsfulle andre. “Ikke la en mann bestemme hva du kan eller ikke kan ha på deg. Ikke vent til han skader deg eller barnet ditt for å søke hjelp. Ikke fall for 'det er fordi jeg elsker deg' okser – t, ”skrev hun. “En gang en voldelig, (kontrollerende) mann, alltid en voldelig mann. Beste prediktor for fremtidig atferd er tidligere atferd! ”

Så hvem snakker hun om? Noen fans trodde Abby bare ventet på opplevelsen hennes med ekskjæresten Charles Christopher Smith, men da en fan kommenterte innlegget og skrev: 'Jeg visste at Chris var syk i hodet på ham,' svarte Abby med, 'Hva er du snakker om?'

90 dagers forlovede sean og abby instagram

(Fotokreditt: Instagram)

Mens hun holdt mamma på hvem det var hun snakket om i sine nylige innlegg, er en ting sikkert - hun hadde ingen planer om å gå gjennom K-1-visumprosessen. Selv om hun sa ja etter at Sean foreslo henne og paret forlovet seg, avslørte hun nylig at Sean planla å flytte til Karibien slik at hun kunne fortsette å gå på college. Se videoen nedenfor for å se hvor sesong 2 90 dagers forlovede par er nå!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.