90-dagers forlovede Ashley kom tilbake sammen med Jay, men de splittet etter at han angivelig fikk en annen kvinne gravid

Ingen flere andre sjanser. 90 dagers forlovede alun Ashley Smith (født Martson) og Jay Smith har hatt et ganske urolig forhold. Fans trodde at ekteskapet deres var over for godt etter at Ashley, 33, søkte om skilsmisse fra Jay, 22, tilbake i april. Men Ashley avslørte tidligere for I kontakt at hun og Jay hadde 'snakket' igjen. Ashley og Jay kom sammen igjen i løpet av sommeren og prøvde å gi ekteskapet et nytt skudd. Nå bekrefter Ashley utelukkende at hun splittet seg fra Jay enda en gang og hevder at det siste strået kom etter at Jay angivelig fikk en annen kvinne gravid. Bla gjennom galleriet nedenfor for eksklusive detaljer.

1 av 15

90 dagers forlovede stjerne Ashley Martson har på seg en hvit brudekjole med ren hals og ermer mens jay har svarte bukser, hvit knappeskjorte med sløyfe og svart glitrende blazer de holder i hendene og ser på hverandre mens de poserer med en svart hest

Hilsen av fotograf Kiamarie Stone

“Jeg er veldig troende på å følge hjertet ditt, og det er sant at jeg tok Jay tilbake igjen. Jeg vet at folk vil dømme meg, og selv om jeg kan godta det, var det til slutt min beslutning, ”sa Ashley utelukkende I kontakt .

2 av 15

90 dagers forlovede star Jay holder Ashley Martson

Hilsen av fotograf Kiamarie Stone

hvordan går det med tvillingene

'Det vennen min sier viste seg imidlertid å være sant, og Jay bekreftet det selv på telefonen at han faktisk hadde en annen jente som hevdet at han fikk henne gravid,' la hun til.

3 av 15

90 dagers forlovede star jay bruker svarte bukser, hvit knappeskjorte med svart sløyfe og svart glitrende blazer mens du holder Ashley Martson

Hilsen av fotograf Kiamarie Stone

'Han sa at han ikke tror henne, men de kommer til å få gjort en test, og uansett om det er klart at han jukset meg,' fortsatte Ashley.

4 av 15

90 dagers forlovede stjerne Jay Smith bryter armen rundt Ashley Martson og kysser henne på pannen mens de sitter i en spisestue

Hilsen av Ashley Martson

'Jeg er fortvilet igjen og tar opp bitene og gjør mitt beste for å komme meg videre,' sa hun.

5 av 15

90 dagers forlovede stjerne jay smith bryter armen rundt Ashley Martson og kysser kinnet mens de koser seg på et utendørs sitteområde

Hilsen av Ashley Martson

«Jeg vet at jeg bare har meg selv å klandre for situasjonen jeg er i igjen. Det er ingen skyld, bortsett fra min egen. Jeg kan trygt si at jeg en gang for alle er ferdig med Jay, la Ashley til.

6 av 15

90 dagers forlovede stjerne Jay Smith holder Ashley Martson mens hun bryter bena rundt livet og kysser ham på leppene foran et kjærlighetsskilt

Hilsen av Ashley Martson

Den innfødte venninnen i Pennsylvania, Carina Passalacqua, bekreftet Ashley og Jay's forsoning. Hun fortalte utelukkende I kontakt at hun tror Jay manipulerte Ashley til å droppe skilsmisse og PFA-ordren (beskyttelse mot misbruk) hun hadde gitt mot ham tilbake i juli.

7 av 15

90 dagers forlovede stjerne Ashley og hennes venninne Courtesy of Carina Passalacqua pose med tommelen opp i Ashley

Hilsen av Carina Passalacqua

“Ok… seriøst nok er nok. Å ha Ashley ringe meg for å gi meg beskjed om at jay ber om å komme tilbake igjen etter at en annen ‘feil’ begynner å bli veldig gammel. Jeg vet ikke hvor mange ganger det vil ta for henne å innse hvor negativ han er for livet hennes og hvor mye bedre hun har uten ham, 'fortalte Carina utelukkende I kontakt .

8 av 15

90 dagers forlovede stjerne Ashley Martson

Hilsen av Carina Passalacqua

utallige historier om er er det ekte

'Jeg støtter henne uansett og har alltid stått ved siden av henne i hennes valg, men jeg er ferdig når det gjelder Jay,' la hun til.

9 av 15

90 dagers forlovede stjerner Ashley Martson og Jay Smith utgjør en selfie med Ashley

Hilsen av Carina Passalacqua

Jeg pleide virkelig å like ham, og de første gangene han kom tilbake, var jeg spent på at han var tilbake og spent på å se dem ordne opp. De siste månedene har han imidlertid satt henne i en slik spiral av følelser og ikke ført noe annet enn ille til livet hennes, ”forklarte Carina.

10 av 15

90-dagers forlovede stjerne Ashley Martson poserer for en selfie med venninnen sin med tillatelse fra Carina Passalacqua

Hilsen av Carina Passalacqua

“Vi hadde en fantastisk, morsom sommer, fylt med latter og gode minner. Jeg begynte endelig å se den lykkelige Ashley igjen. Nå er hun blitt stille, bekymret og bare ikke seg selv, ”sa Ashleys venn.

11 av 15

90 dagers forlovede stjerner Ashley Martson og Jay Smith poserer for foto foran et lilla bakteppe

MediaPunch / Shutterstock

'Jeg ville være på samme måte hvis jeg måtte takle å ringe og si' Jeg har en annen kjæreste 'eller' Jeg beklager, men denne ene jenta er gravid. 'Disse situasjonene er bisarre, og jeg er klar bare for å se henne sprette tilbake fra dette, og dessverre er den eneste måten dette kommer til å skje, hvis han lar henne være i fred, ”funderte Carina.

12 av 15

90 dagers forlovede stjerne Ashley Martson sitter på Jay Smith

MediaPunch / Shutterstock

Som enhver beskyttende venn ville, hadde Carina et veldig sterkt budskap til Jay.

13 av 15

Ashley domenick nati show jay gf gravid

Hilsen av Jay Smith / Instagram

“Gå og bli ung, bli umoden og lev livet ditt slik du vil, men ikke dra henne med. Unnskyldninger er ikke ekte unnskyldninger fra ham, og feil er ikke feil når de fortsetter å skje. Vennene hennes fikk henne herfra Jay, du trenger ikke å 'bekymre deg' for henne lenger, vi kan takle det, 'sa Carina.

14 av 15

Ashley domenick nati show jay gf gravid

Hilsen av Jay Smith / Instagram

Når det gjelder Jay, nekter han for å ha jukset på Ashley igjen, og han benekter at han fikk en annen kvinne gravid. 'Det er en løgn,' sa Jay i en eksklusiv uttalelse til I kontakt .

15 av 15

Dags forlovede Ashley Martson Jay Smith deportert PFA rettsmøte

Hilsen av Ashley Martson / Instagram

tyngste personen i mitt liv på 600 pund

Tror du Ashley burde ha gitt Jay en ny sjanse? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.