’90 Day Fiancé ’er full av gullgravere, men vi plukket de 5 beste best gjennom tidene

90-dagers forlovede-gullgraver

Instagram


Nå sier vi ikke at hun er en gullgraver! Reality TV-fans kan ikke se bort fra togvraket som er 90 dagers forlovede . I tilfelle du har bodd under en stein, viser showet reisen til par (bestående av en amerikansk statsborger og en utlending) mens de skynder seg å gå ned midtgangen under begrensningene av 90-dagers K-1-visum - og med hver sesong kommer en helt ny rollebesetning av par å ikke dømme så stille. En av de største tingene som fans elsker å diskutere er om parternes internasjonale motstykke er i det av 'feil grunner' - aka bare interessert i å gifte seg med en amerikaner for å få et grønt kort, eller verre, fordi de er en gullgraver!

I løpet av fem sesonger har fans blitt kjent med 26 par, og det har vært en god håndfull skurker - men vi har valgt det beste av de beste og rangert dem! Fortsett å rulle nedenfor for å se de fem beste 90 dagers forlovede gullgravere gjennom tidene!

ava fra min supersøte 16 hvor er hun nå

5. Annie

Tidlig i sesong 5 var fansen skeptiske til Annie, en 24-åring som møtte David, en 48 år gammel amerikansk statsborger som hadde bodd i hjemlandet Thailand - spesielt fordi hun fulgte den strenge, kulturelle tradisjonen ber om en medgift etter forlovelsen. Men da Davids beste venn tilbød henne $ 10 000 for å reise tilbake til Thailand etter bryllupet deres under all-special, nektet hun å ta pengene, og beviste at hun virkelig er i det for kjærlighet.

Se dette innlegget på Instagram

På Kentucky State Capitol i Frankfort, Kentucky for en pressekonferanse om et politisk spørsmål.

Et innlegg delt av Annie Boom (@chanoknat_suwan) 17. januar 2018 klokken 07:36 PST

hvor mange barn har duggar-familien

4. Kraft

Daya dukket opp på sesong 2 av showet, som dokumenterte reisen hennes fra Filippinene til USA for å gifte seg med Brett fra Snohomish, WA. Det meste av dramaet for paret stammet fra Brett's overbeskyttende mor som følte at Daya bare brukte sønnen til et grønt kort og for pengene sine, og hun gikk så langt som å ikke delta i bryllupet deres for å bevise hvor mye hun ikke godkjente. Men nå, nesten fire år siden sesongen ble sendt, er Daya og Brett fortsatt sammen, så det virker som Daya virkelig hadde de beste intensjonene.

3. Tid

Da fans ble introdusert for Aika i løpet av sesong 5, var mange av dem raske til å påpeke likhetene mellom henne og en annen 90 dagers forlovede stjerne, Anfisa.

Se dette innlegget på Instagram

Venter på Himalaya takeaway i baren .. #joshandaika # 90dayfiance #durangocolorado #teamjaika

Et innlegg delt av Jay Roc og Aika Babe (@ jay.roc_aika.babe) 30. des. 2017 kl 19:10 PST

Aika har smak for de finere tingene i livet som dyr mote og fancy biler, og hun var ikke redd for å skjule det. Hun fortalte til og med flat ut-mannen hennes Josh at hun forventet at han skulle ta seg av henne etter at hun lot alt være igjen i hjemlandet Filippinene for å gifte seg med ham. 'Jeg har store forventninger til alt, vet du, i Vesten, så nå er det på tide å bevise meg om det er sant,' sa hun til Josh under en videochat. 'Du vet at du er min leverandør, ikke sant?' Men å dømme fra sosiale medier, virker det som om Aika virkelig elsker Josh fordi de fortsatt er sammen.

goldie fra flavour of love instagram

2. Paola

Den colombianske skjønnheten var en del av sesongen 1-rollebesetningen i serien, så hun hadde litt tid til å faktisk bevise seg for fansen. Selv om hun kan ha kommet ut som gullgraver i sin første sesong, ville hun senere bevise at det ikke betyr noe for henne om mannen hennes tjener massevis av penger - faktisk gikk Paola til og med opp på tallerkenen og ble forsørger. av paret etter at ektemannen Russ mistet jobben.

skilte beth og hund seg
Se dette innlegget på Instagram

#god høsttakkefest

Et innlegg delt av ——Paola M ——— (@paola_mayfield) 23. november 2017 klokka 06:16 PST

1. Anfisa

Selvfølgelig måtte nummer et sted gå til O.G. gullgraver selv! Anfisa var unapologetically en gullgraver fra starten, og hun var veldig på forhånd og ærlig om forventningene hun hadde til mannen Jorge. Hun innrømmet at hun bare var sammen med Jorge for pengene hans, akkurat som hvordan Jorge bare var med henne for hennes utseende, og hun sa at hun var helt ok med ordningen deres.

https://www.instagram.com/p/BeHHmXpFmII/

Anfisa vet hvordan fans oppfatter henne, og hun lar ikke det plage seg. Nylig stakk Anfisa til og med moro på seg selv i et Instagram-innlegg som kunngjorde at hun nå er en heltidsstudent. “Jeg er nå en høyskolestudent, og i går var min første kursdag. Du bør alltid ha en plan B i tilfelle drømmer om trofékone mislykkes, ikke sant? # GoldDigger101, ”skrev hun.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.