'90 Day Fiancé 'par Josh og Aika lever fortsatt det nygifte livet på Instagram

90-dagers forlovede-josh-og-aika-oppdatering

TLC

danielle mullins jbali gå finansiere meg

De elsker ekteskapslivet! Det er en stund siden fans har sett 90 dagers forlovede par Josh og Aika Batterson på TV-skjermene sine, men ikke bekymre deg fordi de definitivt fortsatt er sammen til tross for at historien deres liksom endte på en klippehenger på grunn av Aika og Joshs forskjellige synspunkter om å få barn. Det ser ut til at de var i stand til å jobbe seg gjennom disse problemene for nå, fordi de har levd det opp på Instagram som tilsynelatende lykkelige nygifte.

Josh og Aika har en felles Instagram-konto, så hvert bilde er selvfølgelig et snap av paret sammen. I månedene siden 90 dagers forlovede Sesong 5 forteller alt, Josh og Aika har hatt tid sammen som mann og kone ved å gjøre massevis av å reise over forente stater til steder som de lett kan reise til fra hjemmet i Mesa, AZ. De har vært i Colorado og en håndfull steder i California, så vel som grensen mellom USA og Mexico, og de har til og med utforsket morsomme steder å slappe av i Mesa på datoen deres.

Se dette innlegget på Instagram

Varmt boblebad på slutten av en kald dag ... God jul! Godt nytt år!! # 90dayfiance #durangocolorado #joshandaika # travelbuddies #teamjaika

Et innlegg delt av Jay Roc og Aika Babe (@ jay.roc_aika.babe) 30. des. 2017 kl. 19:16 PST

Det virker også som Josh og Aika har et eget sted nå, noe som var et veldig stort problem mellom paret i løpet av sesongen av 90 dagers forlovede. Aika var bekymret for at det å bo i et hus med romkamerater ikke var en passende måte å starte gifte livet med Josh, og å dømme ut fra et bilde som Josh delte av hans bevegelige hacks tilbake i januar, var han i stand til å finne et nytt hjem for ham og hans kone.

hvor bor egentlig alaskan bush-familien

Et annet problem som Aika hadde med Josh, var at han hadde fått vasektomi i 20-årene fordi han trodde han var ferdig med å få barn - han deler to barn med sin første ekskone - noe som definitivt setter en bule i Aikas familieplaner. Aika ønsket å bli gravid i løpet av et år etter å ha bundet knuten, men en fertilitetsspesialist sa til Aika at siden hun er over 35 år, ville det være vanskeligere for henne å bli gravid på grunn av det lave eggetallet - og det hjelper heller ikke at Josh måtte ha en vasektomi reversering, som ikke alltid garantert vil være vellykket.

hvor får latterlighet videoene deres fra
Se dette innlegget på Instagram

Road Trippin Again! #summertravels #joshandaika #teamjaika # 90dayfiance

Et innlegg delt av Jay Roc og Aika Babe (@ jay.roc_aika.babe) 4. juni 2018 kl 13:00 PDT

Men fans vil snart kunne få en fullstendig oppdatering om Josh og Aikas gifte liv og planlegging av babyer, for ifølge Starcasm , Josh delte teaserbilder av et kamerateam som filmet hjemme hos ham for det som ser ut til å være den kommende sesongen av spin-off 90-dagers forlovede: Hva nå .

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.