’90 Day Fiancé: Before the 90 Days ’Star Jon Walters’ Violent Criminal Record Revealed!

90-dagers forlovede-jon-kriminell rekord

TLC

Vi hører endelig hans side av historien! Når 90 dagers forlovede fans ble introdusert for Jon Walters og Rachel Bear tidligere denne sesongen 90 dager forlovede: Før 90 dager , fant de raskt ut at Jon hadde en mørk fortid. Rachel forklarte at Jon har en kriminell historie og en historie med å være voldelig, og nå åpner Jon seg for sin urolige fortid.

«Da jeg var ung, vokste jeg opp i ikke noe stort område, og måtte velge å bli stemplet eller slåss for å komme meg unna. Og da jeg følte at folk gjorde urett på meg eller så ting jeg ikke likte, handlet jeg. Og noen ganger kjempet jeg med flere mennesker, ”sa Jon til Rachel i en scene fra en nylig episode.

Se dette innlegget på Instagram

Min beste britiske aksent, første møte 17. des .. #snapchat # 90dayfiance # beforethe90days #rachelandjon #jonandrachel #allthefeels @ rachelbear0670 @jonjwalters #ldrsucks #longdistancerelationship #ldrcommunity #closingthedistance #ldrlove #ldrquotes #ldrcouples

Et innlegg delt av Jon Rachel (@followourfairytale) 26. august 2018 kl 19:34 PDT

Han fortsatte med å forklare at alle anklagene i hans kriminelle journal er anklager. I sin ungdom hadde han kommet i rundt 50-60 fysiske kamper fordi mentaliteten hans var hvis noen ble voldelige med ham, så ville han bare bli voldsom tilbake. Men ut av alle kampene førte fem av dem til overbevisning - og Jons alvorligste overbevisning skjedde da han gikk på college og han skadet noen.

“Jeg var på uni og hadde vært ute med noen venner. Ting eskalerte og jeg endte med å slå en gruppe gutter i ansiktet, ”sa Jon. 'Hvorfor? Det er en gruppe gutter. De får et par drinker inni seg, de synes det er akseptabelt å si respektløse ting til kvinner, og de tror de er urørlige fordi det er en stor gruppe av dem. Jeg ble veldig sint, og de prøvde å ta tak i meg, og på slutten ble de alle slått. De arresterte meg, og jeg ble dømt for legemsbeskadigelse uten hensikt - som i utgangspunktet betyr at han pådro seg en skade. ”

Se dette innlegget på Instagram

Og så møtte vi # langdistanserelasjonsforhold # før 90 dager # første møte # eldsukker # 90 dagers kjærlighet # eldrepar # eldremøte # smulepar

Et innlegg delt av Jon Rachel (@followourfairytale) 12. august 2018 kl 19:42 PDT

Jon slo offeret så hardt at han fikk en øyeskade, og han erkjente straffskyld. Selv om han ikke gikk i fengsel, ble han sparket ut av skolen. Selv om Rachel sa at det bekymret henne at Jon kunne bli så voldelig hvis han ble provosert, fikk hun ham til å love at noe slikt aldri ville skje igjen.

'Da jeg vokste opp, hadde jeg aldri noe å tape på å kjempe, og nå har jeg gjort det,' sa Jon. 'Jeg lover deg at jeg ikke vil komme i trøbbel.'

giftet seg ved første øyekast sesong 1

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.