’90 Day Fiancé ’Alum Nicole Nafziger striper ned til BHen hennes for å flagre med vekttap

Få det, jente! 90 dagers forlovede alun Nicole nafziger tok til Instagram fredag ​​29. november for å vise frem sitt utrolige vekttap. TLC-stjernen, 26, stilte for to speil-selfies for å flagre den flate magen i en BH, svarte leggings og en rød hettegenser.

Mens Nicole innrømmet at hun har 'slitt med å holde seg i samsvar med helsestikk tidligere', har hun kunnet holde seg på sporet de siste ukene. Det har gått nesten et år siden Nicole startet sin vekttap, og i oktober 2018 avslørte hun at hun gikk ned 10 kilo ved å gjøre noen livsstilsendringer. Men for Nicole har fremgangen hennes vært treg og jevn fordi sluttspillet hennes bare er å være sunn generelt.

julie fra den virkelige verden sesong 1
Se dette innlegget på Instagram

#ad Jeg har delt @boombod 7-dagers utfordring med dere, og nå som andre runde min er ferdig, tror jeg det er trygt å si at det blir min tur! Jeg har kjempet for å holde meg konsistent med helsestarter tidligere, men disse skuddene gjør det enkelt Anddddddd de har fått en vanvittig avtale - 60% avslag på Black Friday-pakken. Dra nytte av dette dere og ta tak i RASK før det slutter !

Et innlegg delt av Nicole nafziger (@alwayssnicole) 29. november 2019 kl.15: 25 PST

'Jeg vil egentlig bare være komfortabel i min egen hud,' sa Nicole I kontakt utelukkende på den tiden.

Hun forklarte også hvordan hun holder seg motivert, og hennes langdistanse kjærlighet, Azan Tefou (alias Hassan M’Raouni) er en stor hjelp. “Jeg fyller Instagram med treningskontoer som @fatgirlfedup og @myadventuretofit for å være motivert! Også, forloveden min, Azan er en stor motivator, og forteller meg alltid at han støtter meg på reisen min og holder de oppmuntrende ordene kommende, ”la hun til.

Moren til en forklarte også at hun tar skritt mot å føre en sunn livsstil for datteren hennes, May. 'Samlet sett vil jeg være sunn og leve en bedre livsstil for meg og for datteren min May,' sa hun. 'Jeg vil at hun skal vokse opp med denne sunne livsstilen og lære gode ting fra meg og Azan.'

’90 Day Fiancé ’Weight Loss Transformations: Molly Hopkins and More - Se bilder!

Tilbake i september avslørte Nicole at hun og Azan ikke ville være det tilbake for en sesong til av spinoff 90 Day Fiancé: Happily Ever After . Men bare fordi de ikke kommer tilbake til TV, betyr ikke det at forholdet deres er på steinene, og Nicole bekreftet at hun og Azan fortsatt er sammen til tross for at hun fortsatt bor i Florida mens han fortsatt bor i Marokko.

verdens strengeste foreldre forsyth familie youtube

'Vi har ingen offisielle planer om å gifte oss akkurat nå, men vi er lykkelige forlovede og venter på det rette øyeblikket for å binde knuten,' sa hun I kontakt . “Hvert par har sine argumenter / uenigheter, og det er heller ikke lett å være langdistanse. Vi er lykkelige og virkelig sterkere enn noen gang i forholdet vårt. ”

Populære Bilder

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.