’90 Day Fiancé ’Alum Luis Dances With His New Wife on Instagram - See Their Sexy Snaps!

Lever sitt beste liv! Tidligere 90 dagers forlovede stjerne Luis Mendez ’Ekteskap med ekskone Molly Hopkins var i utgangspunktet allerede over da de kom tilbake til sesong 3 av spinoff, 90 dagers forlovede: Happily Ever After? Luis, 28, møtte ikke engang opp for å filme tell-all, og han har holdt en ganske lav profil på sosiale medier siden han ble gift igjen i oktober i fjor. Men han tok nylig til sin Instagram Story for å dele noen sexy snaps av ham og hans nye kone nyter en date natt ute på en klubb, og de så ekstremt elsket! Bla gjennom galleriet nedenfor for å finne ut mer om Luis ’nye kone og livet hans etterpå 90 dagers forlovede .

1 av 20

molly luis 90 dagers forlovede

TLC

Luis og Molly ble først introdusert for fans på sesong 5 av suksessen TLC reality TV-serien. Molly, 43, var en innfødt i Woodstock, Georgia, som møtte Luis under en ferie i hjemlandet den Dominikanske republikk.

2 av 20

Molly-Luis-Photo

TLC

Luis foreslo to måneder etter at de møttes, og Molly startet visumprosessen K-1 slik at Luis kunne reise til Amerika som forloveden. Under K-1-visumet, altså forlovede visum, ville paret ha 90 dager på seg til å gifte seg, hvoretter Luis fikk lov til å bli i Amerika og sende inn et grønt kort. Hvis de ikke giftet seg innen 90-dagers tidsramme, ville han måtte tilbake til Den Dominikanske republikk.

3 av 20

Luis Mendez smiler

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

Men Luis og Molly holdt en veldig stor hemmelighet fra 90 dagers forlovede produsenter - de hadde allerede giftet seg kort tid etter at Luis landet i Amerika, og de løy for produsentene om det. Paret begynte å oppleve problemer i ekteskapet, ikke lenge etter at de i hemmelighet bundet knuten.

4 av 20

TLC

En av de største problemene mellom Molly og Luis var Luis foreldrestil, eller mangel på det. Han kom egentlig ikke overens med Olivia og Kensley, og han innrømmet at han ikke ønsket å prøve å fikse det.

'Hvis forholdet til Kensley og meg Olivia og meg nei blir bedre, bryr jeg meg ikke,' sa Luis til Molly.

5 av 20

Instagram

Molly er en mor til to døtre - 8 år gamle Kensley og 19 år gamle Olivia. Hun forventet at Luis skulle være farfar for jentene sine, men hun ble skuffet da han nektet å gå opp som stedfar.

er nookie og pookie fortsatt sammen 2017

6 av 20

90 dagers forlovede molly luis nyttår

TLC

Da Molly konfronterte ham med forholdet til barna sine, prøvde Luis å snu det på Molly - og hevdet at hennes Buddha- og ugledekorasjoner på soverommet hennes var symboler på hekseri.

7 av 20

Luis Mendez iført sin giftering

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

De kom inn i en veldig heftig kamp, ​​og Molly endte med å avbryte bryllupsseremonien - og Luis forlot Mollys hjem for å bo hos broren i New Jersey.

8 av 20

Luis Mendez hjemme i New Jersey

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

Men Molly og Luis bestemte seg for å gi forholdet deres en sjanse til, og han flyttet tilbake til henne. Det tok ikke lang tid før kampene startet opp igjen, og ting ble varme. Molly sparket ham ut og han og dro tilbake til New Jersey for å bo hos broren.

9 av 20

90-dagers forlovede par PDA-bilder Valentine

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

Kort tid etter søkte Molly skilsmisse, og det ble avsluttet i mai 2018. Bare fem måneder senere bekreftet Luis at han ble gift igjen i en eksklusiv uttalelse til I kontakt .

10 av 20

90-dagers forlovede par PDA-bilder Valentine

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

“Ja, jeg giftet meg. Det var bryllupet mitt 19. september, ”fortalte Luis utelukkende I kontakt på den tiden. “Jeg elsker denne jenta så mye. Hun er så fantastisk. ”

11 av 20

90-dagers stjerne Luis Mendez Selfie

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

Under en opptreden på 90 dagers live i desember 2018 brøt Molly sin stillhet om Luis ’andre ekteskap.

“Vel, en dag gikk jeg til lunsj med en annen kjær venn av meg, som jeg dro til Den Dominikanske republikk med, og han hadde sendt bilder av et bryllup. Så så vidt jeg vet er han gift. '

12 av 20

Luis Mendez

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

På spørsmål om hun vet hvem Luis 'nye kone er, sa hun: 'Jeg vet ikke.'

13 av 20

Hvor er Luis Mendez

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

'Det har vært rykter og bilder som dukker opp og danser videoer av bryllupet hans,' la hun til. “Jeg vet at dagen vår skilsmisse var endelig, ringte han og ba om papirene og sa at han skulle gifte seg. Jeg tror han har en baby på vei. ”

Luis nektet å kommentere konas graviditetsrykt.

14 av 20

Luis Mendez smiler i Selfie

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

'Ærlig talt, jeg tror han sannsynligvis allerede kjente henne, og jeg tror at han kanskje allerede hadde en ordning, og kanskje han gjorde det han gjorde for å komme hit på pengene mine,' sa Molly. “Jeg vet ikke. Jeg har aldri trodd det før, og jeg kan ikke si det helhjertet. '

15 av 20

90-dagers forlovede-molly-luis-forhold

Instagram

På spørsmål om hun tror Luis brukte henne til å komme til USA og få et grønt kort, var hun ikke så sikker.

“Jeg kan ikke si det fordi jeg ikke vet det. Jeg vil tro at han ikke gjorde det, men jeg vet ikke. Jeg ville være dum å tenke ikke, men jeg kan ikke si det i sannhet og kjærlighet. Jeg kan ikke, ”sa Molly.

16 av 20

90-dagers forlovede-luis-deportert

TLC

Siden splittelsen deres flyttet Luis til Elizabeth, New Jersey hvor han har jobbet som mekaniker.

17 av 20

Luis Mendez tar selfie på treningsstudioet

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

For det meste holder han privatlivet utenfor Instagram, hvor han for det meste legger ut bilder av seg selv og en og annen gym-selfie.

18 av 20

Men han tok sin Instagram-historie lørdag 11. mai for å dele et par videoklipp av ham og hans nye kone, og de så alle ut som de danset sammen i det som ser ut til å være en klubb. På et tidspunkt gni kona hans forførende hånden opp og ned på mannens bryst.

19 av 20

Luis fra

Hilsen av Luis Mendez / Instagram

Alt i alt ser det ut til at de er veldig forelsket og fortsatt er sterke åtte måneder etter å ha bundet knuten.

20 av 20

90 dagers forlovede molly luis

Instagram

Tror du Luis brukte Molly til å komme til USA? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.