'90 Day Fiancé 'Alum Larissa reflekterer over' the Past 'etter å ha innrømmet at hun fortsatt tenker på Colt

90 dagers forlovede stjerne larissa dos santos lima smiler i selfie larissa deler emosjonell melding om ekteskap med colt johnson

Hilsen av Larissa Dos Santos Lima / Instagram

Å gi slipp på fortiden. 90 dagers forlovede alun Larissa Dos Santos Lima fant seg fanget i dramaet mellom nåværende 90 Day Fiancé: The Other Way stjerner Corey Rathgeber og Evelin Villegas ‘Splittet tidligere denne uken, men hun er fortsatt ikke over sin egen eks. Etter at Larissa innrømmet at hun fremdeles elsker eksmannen sin, Colt Johnson , tok hun til Instagram for å dele en følelsesmessig melding om 'fortiden'.

“Å tenke på fortiden fikk meg til å innse at det er som å gå inn i et hjem der du en gang bodde. Du ser spisestuen og husker de gode tidene, men du kan ikke glemme hva som fikk deg til å dra. Du skjønner at et større hus og fine møbler ikke kunne løse problemene lenger. Jeg sitter i stuen og ser på den samme gamle filmen om og om igjen gjennom tårer og frykt. Da jeg ser at skitten fremdeles er der, tristhet skjult under teppet, bestemmer jeg meg for å gå ut og lukke døren og aldri se tilbake, ”leste meldingen Larissa, 32, delt på sin Instagram Story lørdag 5. oktober.

Den brasilianske skjønnheten innrømmet at hun fremdeles tenker på sitt mislykkede ekteskap i en Instagram Live-video fredag ​​4. oktober. Larissa gikk live på grammet for å klappe tilbake på Evelin, 27, som beskyldte Larissa for å være en 'hore' fordi hun fortsatte en date med Corey, 32, mens Corey besøkte Las Vegas tidligere denne uken.

“Slutt å involvere meg med mannen din, jeg er singel. Jeg gjør hva jeg vil. Hvis jeg vil date akkurat nå, kan jeg dra. Jeg har tusen menn som vil være sammen med meg, men jeg vil ikke fordi jeg elsker Colt. Jeg elsker Coltee, og det er det, ”sa Larissa på Instagram Live. “Jeg kan ikke gå lenger fordi jeg tenker for mye på ekteskapet mitt. Et av temaene jeg sa til Corey i går, handlet om ekteskapet mitt, at jeg føler meg så lei meg når jeg husker Coltee og alt. ”

Colt og Larissa dokumenterte kjærlighetshistorien sin på sesong 6 av TLCs suksess-reality-TV-serie 90 dagers forlovede . De fortsatte å fortelle historien sin på sesong 4 av spinoff 90 dagers forlovede: Happily Ever After? men for dem var det alt annet enn. Larissa ble arrestert innenlands batterilading tre ganger i løpet av deres forhold etter påståtte krangel med Colt. Han begjærte skilsmisse i januar etter hennes tredje arrestasjon. Anklagene om vold i hjemmet i Larissas to første arrestasjoner ble henlagt. Hennes tredje siktelse vil bli redusert til ordensforstyrrelser etter at hun har fullført 28 råd om familievold, samt å betale en bot på $ 345.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.