'90 Day Fiancé 'Alum Anfisa Nava avslører at hun nå er en sertifisert personlig trener:' Fitness har endret livet mitt '

90 dagers forlovede Anfisa Nava ny jobbsertifisert personlig trener

Hilsen av Anfisa Nava / Instagram

Den russiske skjønnheten fikk et ganske dårlig rykte som gullgraver på TLC’s 90 dagers forlovede franchise, men Anfisa Nava (født Arkhipchenko) har vist seg å være uavhengig og drevet til å lykkes. Etter å ha kunngjort at hun gikk bort fra reality-showet i 2018, har den tidligere TV-personligheten fortsatt å oppnå sine treningsdrømmer ved å delta i bodybuilding-konkurranser og vinne flere premier. Nå har hun en spennende ny forretningsreise i horisonten!

Anfisa, 24, tok til Instagram tirsdag 26. november for å avsløre at hun nå er en sertifisert personlig trener etter å ha tatt NASM-eksamen.

'Fitness har forandret livet mitt fullstendig og ble en stor del av det, og jeg er så spent på å nå kunne hjelpe dere alle med å nå dine fitnessmål,' skrev den tidligere realitystjernen og la til at hun følte seg tvunget til å få opplæringen. hun trengte før hun hjalp andre.

mitt liv på 600 lb etter showet

'Jeg vil være en god representasjon av treningssamfunnet og gjøre det på den rette måten, i stedet for å prøve å tjene folk raskt,' fortsatte brunettbomben. 'Nå har jeg bare funnet ut den tekniske siden av det, og snart vil jeg starte mine helt egne treningsprogrammer.'

Mens vi er i gang, la oss også få noen andre misforståelser om Anfisa satt opp.

Var Anfisa en profesjonell gullgraver?

Den tidligere 90DF star avslørte tidligere den virkelige grunnen til at hun ikke fikk jobb da hun kom til USA for å gifte seg Jorge Nava . Jorge ønsket faktisk ikke at Anfisa skulle jobbe fordi han ønsket å ta vare på henne, men han hevder at hun tok en hemmelig jobb mens de ble separert. I løpet av 90 Day Fiancé: Happily Ever After alt i 2017 antydet Jorge Anfisas skyggefulle arbeidshistorie - noe som fikk fansen til å lure på hva hun lever for.

Mens hun filmet spesialen, ble Anfisa grillet av sine medstjerner - spesielt Paola Mayfield og Loren Brovarnik . Paola spurte om Anfisa deltok på Russia Gold Digger Academy, og Loren konfronterte henne mens de satt overfor hverandre på scenen.

gift ved første blikk jamie og doug skilsmisse

Loren spurte Anfisa om det kom en annen mann med mer penger, ville hun forlate Jorge for ham og hun var ekstremt ærlig. 'Det kommer an på hvordan den andre mannen behandler meg,' sa Anfisa. Loren mistet hodet og kalte Anfisa en 'tispe' og en 'gullgraver.'

rane Kardashian før og etter 2016
90 dagers forlovede Anfisa Nava ny jobbsertifisert personlig trener

Hilsen av Anfisa Nava / Instagram

Jorge sa at Anfisa kanskje ikke hadde funnet ærlig arbeid under splittelsen.

Ting mellom Jorge og Anfisa endte på dårlige vilkår i sesong 2 av serien, og da de gjenforenes med hverandre på tell-all, var han ekstremt kald overfor kona. Han beskyldte henne for å ha jukset, og han gikk til og med så langt som å antyde at Anfisa kunne være stripper, prostituert, danser, pornostjerne eller noe av den typen.

'Jeg er motvillig til å si,' sa han. «Det er pinlig for meg. Jeg føler at det er nedverdigende å ha en kone som lever en bestemt ting for å leve. ' Han sa aldri akkurat hva Anfisa lever eller gjorde for å leve - men han sa da han fant ut at han dro til arbeidsstedet hennes og han angivelig så henne i aksjon.

Hva var Anfisas jobb i Russland?

Mens Jorge og Anfisa tidligere sa at de møttes på Facebook, er det ikke nødvendigvis sant. Tidligere reality-TV-stjerne og podcaster Stevie Ryan - som gikk bort i juli - sa at Jorge angivelig innrømmet at Anfisa pleide å jobbe som kamerajente og de møttes på et av nettstedene hennes.

tarek og christina bryter opp gary anderson

Hva er Anfisas jobb i Amerika?

I dag ser det ut som om hun har fokusert på å ta helse- og velværeferdighetene sine til neste nivå mens hun jobbet som personlig trener, og fans kunne ikke bli mer pumpet av å komme i form ved hjelp av Anfisa.

'Jeg vil bli enda mer motivert for å begynne å trene på en tidsplan med lanseringen av programmer,' kommenterte en.

Vi gleder oss!

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.