‘8 Mile’ blir 15 i dag og vi spiser mors spaghetti å feire


Så den er offisiell, den ikoniske rapkampfilmen 8 Mil er 15 år i dag, og vi føler oss veldig gamle. Eminem-klassikeren traff den store skjermen tilbake i 2002, og ærlig talt har vi vært å se den kontinuerlig på den lille skjermen fordi den i utgangspunktet alltid er på TV. Historien er semi-selvbiografisk, basert løst på Slim Shadys liv.

Tilbake da filmen ble utgitt, satte han seg ned med Få tilgang til Hollywood å avsløre hvor mye av historien egentlig var basert på sannhet og hvor mye som ble forbedret. 'Det er symbolsk,' sa han. “Som, selvfølgelig, skjedde ikke alt som skjedde i filmen i mitt virkelige liv. Jeg har bodd i trailere, men jeg vokste ikke opp i en trailer.

mila kunis gift med ashton kutcher

En ting som Eminem og hans karakter B-Rabbit har til felles, er måten de forberedte seg på sine freestyle-kamper. Som avbildet i filmen, går B-Rabbit til en rapkamp med ord skrevet på små papirrester, med Eminem gjorde det også. 'Det var som kyllingskrap,' sa rapperen. «Det er spredt over hele papiret. Jeg skriver ikke egentlig rimene mine ut. Det er slags over hele papiret. Det er ikke i noen bestemt rekkefølge. '

I disse dager får Shady, som virkelig heter Mashall Mathers, litt omtale for sin veldig voksne datter Hailie. En innsider åpnet nylig for Hollywood Life om hvilken stolt far han er.

'Eminem er veldig stolt av Hailie, hun er den aller beste av ham og Kim Mathers,' sa en kilde. “Hailie er smart, populær, motivert, snill og veldig jordnær. Eminem var fast bestemt på at datteren hans ville bli reist ut av rampelyset, da det siste han ønsket var et 'showbiz-barn', og han gjorde virkelig en god jobb. Med tanke på problemene som både mamma og pappa har hatt, er hun utrolig godt balansert. Hailie er veldig forpliktet til studiene, hun jobber veldig hardt, og hun har et flott hode på skuldrene. ” Fortsett å rulle for å se hele saken da og nå!

1 av 10

eminem-8-mil

R / R | Getty Images

Eminem (Jimmy 'B-Rabbit' Smith)

45-åringen fikk en Oscar for beste originalsang for 'Lose Yourself.' Han har også mottatt 15 Grammy Awards og har gitt ut åtte album. Senest var han utøvende produsent for lydsporet til boksedramaet Southpaw .

2 av 10

kim-basinger-8-mil

R / R | Getty Images

Kim Basinger (Stephanie Smith)

På 63, har Kims skuespillerkarriere vært aktiv da hun har studiepoeng i filmer som Charlie St. Cloud , Mobil , og tok til og med hjem en Oscar for beste kvinnelige birolle for hennes rolle i L.A. konfidensielt .

3 av 10

brittany-murphy-8-mile

R / R

Brittany Murphy (Alex)

Bretagne døde tragisk 20. desember 2009 i en alder av 32 på grunn av en kombinasjon av lungebetennelse, anemi og rus. Hun fortsatte å opptre frem til sin død og deltok i slike filmer som Uptown Girls , Happy Feet , og Nygift .

4 av 10

michael-shannon-8-mil

R / R | Getty Images

Michael Shannon (Greg Buehl)

43 år gammel har Michael blitt nominert for sin opptreden i filmen Revolutionary Road , og har fått kritikerroste for sine roller i Boardwalk Empire og Søk ly .

5 av 10

anthony-mackie-8-mile

R / R | Getty Images

Anthony Mackie (Papa Doc)

Spesielt fikk Anthony (39) stor oppmerksomhet for sin rolle i Oscar-vinnende film The Hurt Locker . Han har også vært i mange Broadway- og Off-Broadway-show og er satt til å spille Martin Luth King, Jr. i TV-filmen. Hele veien .

6 av 10

evan-jones-8-mile

R / R | Getty Images

hvor gamle er foreldrene til kendra caldwell

Evan Jones (Cheddar Bob)

Evan har fortsatt å opptre og på 41 har han dukket opp i filmer som Forbryterbande , En million måter å dø i Vesten , og Boken om Eli .

7 av 10

scarlett johansson og romain dauriac baby
taryn-manning-8-mile

R / R | Getty Images

Taryn Manning (Janeane)

39-åringen er nå med på Netflix-serien Oransje er den nye sort . Hun spilte også små deler på show som Sons of Anarchy , Law & Order: SVU , og Melrose Place .

8 av 10

mekhi-phifer-8-mil

R / R | Getty Images

Mekhi Phifer (David 'Future' Porter)

Mekhi, 42, er mest kjent for sin rolle i det populære medisinske dramaet ER og kan også sees på som Max i Avvikende serie.

9 av 10

eugene-byrd-8-mile

R / R | Getty Images

Eugene Byrd (Wink)

Selv om hans mest berømte rolle er fra 8 Mil , har 42-åringen fortsatt å opptre og har vært i TV-serier som Bein og Ekte blod .

10 av 10

chloe-greenfield-8-mile

R / R | Instagram

Chloe Greenfield (Lily Smith)

Chloe er nå 22 år og fortsetter å forfølge skuespill. Hennes siste kreditt er fra showet ER , hvor hun spiller tilbakevendende karakter Sarah Riley.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.