'7th Heaven' Star Beverley Mitchell avslører at hun ikke er som hennes tidligere karakter: 'I'm Not like Healthy as I Serem on TV' (EKSKLUSIV)

Den tidligere barnestjernen avgir sitt gode jentebilde!

Beverley Mitchell , 36, som spilte som Lucy Camden på 7. himmelen i 11 sesonger, forteller I kontakt utelukkende, “Jeg er ikke den forsindelsen jeg kommer over som på TV. Jeg elsker faktisk å banne! ”

Denne biten av informasjon kan komme som en overraskelse for 7. himmelen fans, som husker karakteren hennes som en altfor emosjonell datter av en minister.

MER: Ta en titt på rollebesetningen av 'Married With Children' Then Vs. Nå!

“I denne bransjen får du typecast når du spiller en karakter i 11 år. Produsenter tenker ikke på meg som en narkoman eller en sexy elskerinne - men kanskje jeg ikke gjør det heller! '

hvorfor ble små mennesker store verden skilt

Beverley spiller nå i en uskrevet doku-komedieserie kalt Hollywood Darlings , der hun spiller en overdrevet versjon av seg selv. Showet spiller med medskuespillere og Beverleys virkelige venner Jodie Sweetin, Stephanie Tanner Fullt hus og Christine Lakin, Al Lambert videre Steg for steg .

Se dette innlegget på Instagram

Morgen koser seg !! Du kan se at de er ganske entusiastiske over det! Ha !!! #god lørdag

Et innlegg delt av Beverley Mitchell (@beverleymitchell) 3. juni 2017 klokken 07:55 PDT

Skuespilleren, som bor i forstaden Calabasas, CA. med sin regnskapsmann, Michael Cameron, datteren Kenzie, 4, og sønnen Hutton, 2, forteller I kontakt , “I det virkelige liv er jeg ikke like opptatt. Jeg er veldig morsom mamma og blir latterlig når jeg ser på sport. Jeg skriker.'

MER: Ikke vent til livet ditt er over: Ta en titt på 'Dawson's Creek' Cast så og nå!

Til tross for fallet med å være barneskuespiller, innrømmer Beverley at hun fortsatt ville være oppe for en 7. himmelen gjenforening. “Det de gjorde med fullere hus med de samme karakterene, men et helt nytt konsept. Jeg tror det kan være veldig gøy. ”

Her er å håpe at det skjer!

For mer informasjon om denne historien, hent den siste utgaven av I kontakt - og for mer eksklusivt innhold, registrer deg for vårt nyhetsbrev!

Bla gjennom galleriet nedenfor for bilder av 7. himmelen kastet da og nå!

1 av 8

barry-watson

Warner Brothers, Getty images

Barry Watson (Matt Camden)

Som Camdens eldste barn, fortsatte Barry, 42, med showet som en vanlig gjennom sesong seks, men gjentok seg gjennom sesong 10. Etter avgangen, spilte han en rolle i serien Hva med Brian og Samantha Hvem? og gjorde gjesteopptredener på flere forskjellige show. I sitt personlige liv har han vært gift tre ganger, for tiden til Natasha Gregson Wagner (datteren til den avdøde skuespilleren Natalie Wood ) som han har en datter med, Kløver Clementyne Watson . Han har to sønner fra et tidligere ekteskap.

2 av 8

beverley-mitchell

Warner Brothers, Getty images

Beverley Mitchell (Lucy Camden)

Beverly, 36, bodde hos 7. himmelen gjennom alle 11 sesonger. I 2006 oppnådde hun en langvarig drøm om å bli countrysanger ved å spille inn et selvtitulert album, der hun var med å skrive åtte av sporene på den. I 2010 ble hun med i rollen som Det hemmelige livet til den amerikanske tenåringen . I 2008 giftet hun seg med mangeårig kjæreste Michael Cameron . De har to barn, Hutton Michael og Kenzie .

3 av 8

David-Gallagher

Warner Brothers, Getty images

David Gallagher (Simon Camden)

David, 32, var fast med serien til den åttende sesongen, da han dro for å delta på college på heltid. Han gjentok seg sesong 9 og 10, men bestemte seg for ikke å gjøre det for den siste ellevte sesongen. Det meste av innlegget hans 7. himmelen karrieren har bestått av gjestestjerneroller på show som CSI: Miami , Saving Grace , Vampyr dagbøkene , Vegas og Criminal Minds . Filmrollene hans har inkludert Trophy Kids , Super 8 , I dine øyne og neste års Hallusinogen . Han ga også uttrykk for karakteren til Riku i Kingdom Hearts franchise for videospill.

4 av 8

catherine-hicks

Warner Brothers, Getty images

Catherine Hicks (Annie Camden)

Fungerer som matriark til Camden hele serien av serien, Catherine, 65, fortsatte med å spille i et bredt utvalg av TV-filmer, ( Poison Ivy: The Secret Society , Stranger With My Face , En Valentinsdag , Borderline Murder , og Shadow of Fear ), noen få funksjoner ( Mitt navn er Jerry, Dorfman in Love og Å nå ) og noe scenearbeid ( Hvorfor tortur er galt og menneskene som elsker dem , og Lys opp himmelen ). Hun er gift med spesialeffekt make up artist Kevin Yagher , som hun møtte på deres gjensidige spillefilm fra 1988, Barnelek . De har en datter, Caitlin , som ble født i 1992.

5 av 8

mackenzie-rosman

Warner Brothers, Getty images

Mackenzie Rosman (Ruthie Camden)

Utover en tilbakevendende del på Hemmelig liv til den amerikanske tenåringen , Mackenzie, 27, har bare spilt i et par filmer ( Under , Ghost Shark ). Mye av tiden hennes blir brukt på veldedighetsarbeid, hvor hun fungerte som ambassadør for Childhelp Inc. og som den nasjonale æresformannen for Curefinders.

6 av 8

nikolas-og-lorenzo-brino

Warner Brothers

Lorenzo og Nickolas Brino (Sam og David Camden)

Tvillingene, som nå er 18 år gamle, ser ut til å ha gitt opp å handle etter 7. himmelen siden det ikke har vært noen oppdateringer over karrieren deres. De ble med i showet i den fjortende episoden av sesong tre da karakterene deres ble født, og de holdt seg med serien til slutten av den ellevte sesongen.

7 av 8

jessica-biel

Warner Bros., Getty images

Jessica Biel (Mary Camden)

Som Mary var Jessica den eldste datteren. Etter 7. himmelen hun begynte å spille i edgier prosjekter som Texas motorsag massakre , Blade: Trinity og Skjult . Hun prøvde seg også på mer seriøst arbeid i Illusjonisten , De modiges hjem og Enkel dyd . I januar 2007 begynte hun å date sanger / skuespiller Justin Timberlake . De giftet seg i oktober 2012. De har en sønn sammen, Silas Randall Timberlake , som ble født 11. april 2015.

8 av 8

stephen-collins

Warner Brothers, Getty images

Stephen Collins (Eric Camden)

Etter å ha spilt Camden-familiens patriark i 11 år, spilte Stephen, 69, med i filmen Fordi jeg sa det og var en gjenganger på TV-serien Ingen vanlig familie og Revolusjon . Han giftet seg to ganger og skilt seg fra kone nummer to, Faye Grant (som han har en datter med, Kate ) i januar i år. I oktober 2014 begynte politidepartementet i New York City å etterforske påstander om at han tidligere har hatt seksuelle overgrep mot mindreårige. Til slutt innrømmet Stephen at han hadde hatt 'upassende seksuell oppførsel med tre kvinnelige mindreårige' i 1973, 1982 og 1994. På det tidspunktet ble karrieren stoppende.

hvilken type dvergvekst har Zoey

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.