6 personer som er helt ansvarlige for Kim Kardashians berømmelse

Du vet hva de sier, det er ikke det du vet, det er den du kjenner. Det er akkurat slik Kim Kardashian klatret seg til toppen ved å kjenne (eller romantisere) de rette menneskene. Jada, hun la inn noen forsøk på å få henne dit hun er i dag, men du kan ikke benekte det faktum at hun hadde massevis av hjelp utvendig.

For nesten åtte år siden var det knapt noen som visste Kims navn. Nå har hun forlenget sine 15 minutter lenger enn noen annen realitystjerne - og det ser ikke ut til at klokken snart slutter å tikke.

Klikk gjennom for å se 6 personer som burde få litt æren for den eksplosive suksessen til Kim Kardashian.

1 av 6

paris-hilton-kim-kardashian

Getty Images

Alt hagl, Paris Hilton . Det var den blonde sosialisten som opprinnelig brakte Kim inn i offentligheten. Kim jobbet som assistent i Paris og var derfor en stjerne av foreningen. Paris innrømmet til og med i et intervju: 'Jeg opprettet Kim Kardashian. Hele familien skylder meg livet. ' Hun beklaget senere kommentaren - selv om den er ganske, ganske sant.

rollebesetningen er du den ene sesong 1

2 av 6

kim-kardashian-ray-j

Getty Images

Vi vet alle Ray J - han er fyren i det beryktede sexbåndet med Kim. Båndet ble lekket og fikk henne nok medieoppmerksomhet til å berettige sitt eget reality-show. Takk, Ray J!

3 av 6

kim-kardashian-ryan-seacrest

Getty Images

Ryan Seacrest var den som trodde på Kim nok til å gi familien hennes reality-showet, Holde tritt med Kardashians . Han visste det ikke på den tiden, men han slo virkelighetsgullet.

4 av 6

kim-kardashian-kris-jenner

Getty Images

Hvor ville Kim være i dag uten 'momager' Kris Jenner ? Ingen steder. Moren hennes spilte en sentral rolle i Kims transformasjon fra svimmel reality-stjerne til internasjonal A-liste-kjendis.

5 av 6

nord-vest-kanye-vest

Getty Images

Visst, Kim var allerede kjent på den tiden Kanye West eller nordvest kom rundt. Men du må innrømme at stjernekraften hennes har økt voldsomt etter å ha giftet seg og fått en baby. (Hei? Bryllupsbildet til Kim & Kanye var det mest likte bildet på Instagram. NOENSINNE!) I tillegg vil hun aldri være irrelevant, noe som betyr at ... Kim ikke kommer noen vei.

6 av 6

david giftet seg med kriminelle ved første blikk
kim-kardashian

Getty Images

Ja, hun er her for å bli.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.