500 Lb. Seriemorderen Joseph Metheny serverte angivelig sine ofre for fremmede som grill

joe-metheny

Baltimore politiavdeling

Denne historien vil slappe av til beinet. En overvektig mann i Maryland gikk på drap på 1990-tallet etter at kona hans tok sønnen og forlot ham. Joseph Metheny ble dømt for å drepe to unge kvinner, Kathy Spicer og Cathy Ann Magaziner, og begrave kroppene deres i en grunne grav på eiendommen til palleselskapet han jobbet og bodde på. Det er imidlertid langt fra den verste delen. Fortsett å lese for å lære alt om seriemorderen på £ 500!

Joe Methenys overbevisning

Joe ble opprinnelig siktet for fem drap: to hjemløse menn i en midlertidig leir, og tre unge kvinner som var avhengige av narkotika. På grunn av mangel på bevis ble anklagene henlagt i alle tilfeller, men Spicer og Magaziner, som han angivelig møtte i en bar, og senere brakt tilbake til traileren for voldtekt og drap. Senere tilsto han å ha drept de tre andre, pluss minst fem unge kvinner til.

Joe fikk to livstidsdommer for drapene, selv om han opprinnelig fikk dødsdommen i 1998, og det er det han ønsket. 'Ordene' Jeg beklager 'vil aldri komme ut, for de ville være en løgn,' sa han, ifølge Baltimore Sun . 'Jeg er mer enn villig til å gi opp livet mitt for det jeg har gjort, å få Gud til å dømme meg og sende meg til helvete for evigheten.'

https://www.youtube.com/watch?v=nkWKVU09b2M

Hvordan han tjente navnet Joe 'The Cannibal' Metheny

Selv om det ikke ble bevist i retten, hevdet Joe at det var et annet grusomt aspekt ved hans forbrytelser. Han forteller at han hakket opp de andre ofrene sine og solgte kjøttet sitt fra en grillstativ på veikanten. 'Jeg kuttet kjøttet og la det i noen Tupperware-boller, og la det i en fryser,' skrev han i en fengselsbekjennelse, ifølge Solen . 'Jeg åpnet et lite biffstativ med åpen pit. Jeg hadde ekte roastbiff og
svinekjøttsmørbrød. De var veldig gode. Menneskekroppen smaker veldig lik svinekjøtt. Hvis du blander det sammen, kan ingen se forskjellen. Så neste gang du kjører på veien og du tilfeldigvis ser en biff med åpen pitbiff som du aldri har sett før, må du passe på å tenke på denne historien før du tar en bit av den sandwichen. Noen ganger vet du aldri hvem du spiser. '

Hvordan Joe Metheny ble fanget

Joe ba tilsynelatende en venn om å hjelpe ham med å avhende et av likene, og mannen gikk senere til politiet, ifølge Baltimore Sun . Politiet fant spor av blod i traileren hans, og deretter kroppen til Spicer. Han førte dem til Magaziner-kroppen tre dager senere.

Joe Methenys død

Joe tilbrakte tjue år i Western Correctional Institution i Cumberland, hvor han hadde sin egen fengselscelle. 5. august 2017 ble han funnet død i cellen sin, ifølge Gerard Shields, talsmann for Department of Public Safety and Correctional Services. Politiet fortalte Baltimore Sun at de undersøkte hvordan han døde, men resultatene ble aldri offentliggjort.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.