50 Cent en gang ertet hadde han et kjærlighetsbarn på Instagram

Det var for ett år siden at 50 Cent sjokkerte fansen med et Instagram-bilde som hevdet at han ble far til en kjærlighetsbarn - en trend som vi ser skje nesten alt for ofte i Hollywood.

Rapperen møtte Davian på et fanarrangement og skrev ved siden av det søte bildet at livet hans er fullt av overraskelser, denne lille fyren er sønnen min Davian. Han begynte å gråte, jeg tenkte hvorfor du gråter. Jeg må betale for dette. Lmao. ”

MER: Få det siste om Kailyn Lowrys farskapskandale

Han avklarte senere at dette bare var en vits, og den unge gutten er rett og slett en fan av ham - selv om de kunne ha lurt oss helt som far-sønn-duo!

50 cent instagram

'Han er ikke min biologiske sønn, men jeg behandler ham som min sønn,' forklarte 50 Cent i et radiointervju med Keisha Nicole på 96,3 FM .

«Jeg møtte ham akkurat, og det var interessant fordi måten han så på meg og han ristet og gråt. Det var alle tingene jeg skulle ønske min egentlige eldre sønn var, men vi har ikke det forholdet, for når du ber om suksess, ber du ikke om sjalusi, misunnelse eller berettigelse, og disse tingene følger med det. Hans mors rettighet er blitt filtrert gjennom ham. Så mens han er et privilegert barn, føler han seg fortsatt fratatt. ”

MER: Gå inn her for din sjanse til å vinne $ 1 million

'Candy Shop' -sangeren har to andre barn, Marquise og Sire, fra tidligere forhold.

som har chanel vestkysten datert

Bla gjennom galleriet for å se flere stjerner som fikk et kjærlighetsbarn!

1 av 9

50-cent-son-davian

Instagram

50 cent

Fiddy avslørte i april 2016 at han har et tredje barn, Davian . Paret møttes på et fansarrangement, og rapperen sa oppriktig om øyeblikket: 'Han begynte å gråte, jeg tenkte,' hvorfor du gråter, jeg må betale for denne s-t. ''

Han har vært mamma på Davians mors identitet - men kastet bort tid på Instagram for å skryte av den lille fyrens akademiske suksess og flotte utseende. Candy Shop-sangeren har også en 18 år gammel sønn, Marquise, med Shaniqua Tompkins, og en tre år gammel sønn, Sire, med Daphne Joy.

Bla gjennom for å se mer kjente fedre med kjærlighetsbarn!

2 av 9

daisy-lowe-gavin-rossdale-love-child2

Getty Images

Gavin Rossdale

I 2004 bekreftet DNA-tester at Bush-frontmannen hadde far til modellen Daisy Lowe, som ble født i 1989.

Selv om Gavins fling med Pearl Lowe skjedde lenge før eksen hans Gwen Stefani kom på scenen, var No Doubt-sangeren ikke begeistret for familiens tilskudd.

3 av 9

bow-wow-love-child2

Getty Images / Instagram

Bow Wow

Rapperen ble pappa for første gang i juni 2011, da datteren Shai ble født av kjæresten Joie Chavis. Han nektet opprinnelig farskap, men kom til slutt rent med fansen i et emosjonelt brev.

Selv om datteren hans bor hos moren, spiller Bow Wow en aktiv rolle i livet hennes.

4 av 9

pauly-d-baby-amabella2

Getty Images / Instagram

Pauly D

I oktober 2013 ble det avslørt Jersey Shore alun var far til et søtt spedbarn ved navn Amabella.

Barnet ble unnfanget etter at Pauly hadde en natt-stand med New Jersey-innfødte Amanda Merkert, som DJ deretter kjempet for forvaring. Til slutt ble de tidligere elskere enige om å være foreldre til den søte jenta.

5 av 9

mick-jagger-son-lucas2

Getty Images

Mick Jagger

I mai 1996 ble Rolling Stones-rockerens yngste barn, Lucas, født til modell av Luciana Gimenez. På den tiden var Mick fortsatt gift med sin andre kone, Jerry Hall.

6 av 9

billy-ray-cyrus-kjærlighetsbarn2

Getty Images

Billy Ray Cyrus

Landets crooner's datter toppdatter Miley ble født i 1992 - etter populariteten til hans hit 'Achy Breaky Heart.' Det mange ikke skjønner er at Billy Ray hadde en utenomekteskapelig affære og fikk et barn ved navn Christopher, som ble født bare noen få måneder før Miley.

7 av 9

ludacris-kjærlighetsbarn2

Getty Images / Instagram

Ludacris

Da rapperen og hans nåværende kone Eudoxie tok en pause i løpet av deres mangeårige datering, ble han far til et barn ved navn Cai Bella med Tamika Fuller.

Luda forsøkte å få forvaring over babyen, født 9. desember 2013, men en domstol skjøt ned budet og krevde at han skulle betale sin babymors advokatutgifter i tillegg til barnebidrag!

8 av 9

arnold-schwarzenegger-kjærlighetsbarn2

Getty Images

Arnold Schwarzenegger

I mai 2011 ble guvernørens ekteskap med Maria Shriver avsluttet etter at det ble avslørt at han hadde fått et barn ved navn Joseph mer enn 14 år tidligere. Barnets mor er Patty Baena - en tidligere ansatt i Schwarzeneggers husstand.

9 av 9

dwyane-wade-love-child2

Getty Images

Dwyane Wade

Miami Heat-stjernens forslag til Gabrielle Union i 2013 ble raskt skyet av drama da det ble avslørt at han i hemmelighet hadde far til et barn med en annen kvinne mens han og Ta den på skuespillerinne var 'på pause'.

Heldigvis endret det ikke noe for paret, som lykkelig omfavnet Dwyanes yngste barn som en del av livet.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.