5 Moms Tried the New Bobbie Infant Formula - Here’s Their Review

Bobbie_Lifestyle_Proofs-219

Hilsen av Bobbie

Hvis du er en ny forelder i det tykke av en matreise, har du sannsynligvis begynt å høre om Bobbie, det første nye morsmeltselskapet som ble lansert i USA på fem år, og det eneste i landet grunnlagt og ledet av mødre.

Bobbie handler om å bringe deres ernæringsmessige standarder av E.U. formel til amerikanske foreldre, uten å måtte gå gjennom det formelle svarte markedet. Deres oppskrift i europeisk stil oppfyller alle FDA-krav, spesielt for DHA. Bobbie er den eneste amerikanske formelen som oppfyller E.U. nivåer for DHA, og dette betyr noe fordi USA (sjokkerende) ikke har DHA-standarder i morsmelkerstatning.

Sarah med Clinton, Beatrix og Laura med Mary, Colin og Owen

Hilsen av Bobbie

De fokuserer på fordøyelighet i oppskriften på noen få viktige måter; deres karbohydratkilde er 100 prosent laktose, akkurat som brystmelk, de har et forhold på 60:40 myse til kasein (etterligner også brystmelk) som er lettere på magen på babyen, og de utelukket palmeolje, som forskning har vist kan forårsake fordøyelsen problemer og forstoppelse hos babyer.

Dette selskapet handler ikke bare om å tilby USDA Organic-morsmelkerstatning av førsteklasses kvalitet til amerikanske foreldre, men de er også veldig opptatt av deres oppdrag å riste stigmaet om å velge formel i et 'bryst er best' samfunn. Teamet deres er standhaftige i å omfavne hver matreise fra flaske til bryst til formel og etterlater dommen og mamma-skam.

livet mitt på 600 pund i dag

Hvis du har vært på jakt etter en formel som forteller deg nøyaktig hva den inneholder, kan du prøve Bobbie i dag.

Så nå som Bobbie har vært på markedet i noen måneder, hvordan har foreldrene det - og enda viktigere babyer - liker det? Vi ba fem mødre dele hele scoop (og poop) på deres overgang til Bobbie.

1. Lynnsey, mamma til to

Columbia, South Carolina

La oss snakke

Min lille 6 måneder gamle, Charlie, har vært på Bobbie i omtrent en måned nå, og forskjellen mellom temperamentet hans nå og den gamle formelen (et nasjonalt merke som finnes på nesten hver hylle) er natt og dag. Han drar ikke lenger av seg flasken, men den mest merkbare endringen er at poopene hans er langt mindre anstrengende. Så gal som det høres ut, å se på babyen din enkelt kaste seg er den beste følelsen i verden som mamma. Det gir meg så mye selvtillit at dette er det han trengte, og at vi er på rett spor.

Da jeg prøvde de andre amerikanske merkene, skjønte jeg at de hadde mindre enn halvparten av DHA enn Bobbie, og jeg så på hvordan han kjempet for å fordøye dem. Han ville bli frustrert og opphisset, og poopene hans var så vanskelige at han anstrengte seg. Å kunne bytte til Bobbie - et produkt jeg vet er godt hentet, som jeg vet er organisk, og jeg vet er enig med ham - er den beste gaven noensinne.

Det samsvarer med vår livsstil

For noen år siden byttet familien vår til en mer organisk, giftfri livsstil. Da vi fikk Charlie og amming ikke gikk, ønsket jeg å velge et produkt som oppfylte standardene for det vi tar med i vårt daglige kosthold.

2. Amy, mamma til 7,5 måneder gammel

Chicago, Illinois

Sykepleiestreik = Nødvendig formel med en gang

Jeg var så spent på å se en artikkel dukke opp på Apple-nyhetene mine i forrige uke om Bobbie, jeg har faktisk revet opp. Det kom til den perfekte tiden for meg. Jeg ammet eksklusivt i 7,5 måneder, og da bestemte den vakre, mektige, viljestyrke datteren min å gå på sykepleierstreik. Det varte et par uker, hvor jeg bestemte meg for å starte kombinasjonsflasker slik at jeg kunne forlenge tiden hun fikk brystmelk (jeg begynte å pumpe regelmessig).

Bobbie_Lifestyle_Proofs-336

Hilsen av Bobbie

Jeg følte meg ikke bra med Black Market Formula

Jeg brukte en europeisk formel, basert på forskningen min, men var veldig urolig over at den ikke ble regulert her i USA. Da Bobbie dukket opp, ble jeg begeistret og begynte umiddelbart å avvenne pumpingen min - jeg hadde endelig en formel jeg følte meg spent på om å gi datteren min, og det ga meg tillatelsen jeg ikke visste at jeg trengte for å avslutte min vakre, givende, smertefulle, båndende, vanvittige ammereise med henne.

Jeg er spent på å kunne gi henne kombinasjonsflasker til hun er 9 måneder gammel, og deretter bytte til fulle Bobbie-flasker. Så utrolig at jeg fikk næring til henne i 9 måneder i kroppen min, og jeg er heldig som kan få næring til henne i 9 måneder fra kroppen min (med litt hjelp fra Bobbie). Jeg føler meg veldig trygg på å flytte til fulle Bobbie-flasker, og vet at hun vil fortsette å bli næret på en annen, men like kjærlig måte.

Jeg er veldig glad Bobbie falt i fanget mitt da det gjorde det.

3. Juliene, mamma til 8 måneder gammel

Sacramento, California

Abonnementet er en flott funksjon

Jeg bestemte meg for å bare hoppe inn (til abonnement) og forplikte meg fordi jeg foretrekker å støtte mer lokalt, spesielt siden formelen er mer bevisst, etisk og intelligent hentet. Jeg har brukt europeisk formel etter å ha oppdaget at amerikanske formler mangler pinlig den slags utdannede omsorg som europeerne er samvittighetsfulle.

Dette er mitt første barn, og jeg kunne ikke amme etter 4 måneder. Barnelegen min anbefalte standard “high-end” og kjente formler fra to store nasjonale merker. Jeg gjorde det i et par måneder, og hun begynte å vise tilbakeløp, eksem og oppstyr. Jeg ble fortalt at dette var helt normalt, og at hun ville vokse ut av det, spesielt siden hun gikk over fra å bli matet utelukkende fra morsmelk.

Jeg begynte å gjøre undersøkelser fordi jeg var på slutten av tiden og så på min normalt kjølige og lykkelige babylidelse. Jeg var ganske sint for å finne ut at maissirup var den viktigste og første ingrediensen i disse formlene. Jeg ble enda mer sjokkert og forferdet over å oppdage at de amerikanske regelverkene og FDA til og med tillater at dette er ingrediens nr. 1 i BABY-formelen. Det burde være unødvendig å si at jeg etter hvert landet på europeisk formel, der de har mye strengere krav.

En amerikansk formel som prøver å møte E.U. Standarder

Jeg ble helt solgt da babyen min begynte å kutte som hun gjorde da hun var på brystmelken min: sennepsfarget, puddingkonsistens og skjedde noen få dager. Etter å ha lest Bobbies nettsted, historien og forpliktelsen til troskapen av høy kvalitet som går utover USAs minimumsstandarder for økologisk og samsvarer med europeiske standarder, var det virkelig en no-brainer. Jeg er spent på at selskapet ble lansert i tide for at datteren min skulle dra nytte og vokse opp sunn.

4. Caitlin, mor til en 3 måneder gammel

Woodinville, Washington

En formel uten skyld

Vi har brukt Bobbie i en måned, og skyldfølelsen min rundt fôring er borte. jeg ser framover til å lage formel nå (som er et skifte siden jeg pleide å få en grop i magen). På begynnelsen av dagen har blanding av dagens forsyning av Bobbie blitt en av mine morgenritualer, akkurat der oppe med å lage min første kopp kaffe. Så takk for det.

Jeg føler meg sett og hørt å vite at Bobbie er grunnlagt og ledet av mødre som har gått gjennom lignende fôringsreiser og kan identifisere seg med ikke bare å ønske de reneste ingrediensene til deres babyer, men å være gjennomsiktig utover det som regulering krever.

It's Supporting My Unique Feeding Journey

Jeg har hatt to brystreduksjoner og visste at amming ville være en utfordring. Jeg fikk håpet når sønnen min ble født fordi melk kom inn, men til slutt var det så mye skade på brystet at det ikke hadde noe å gå for å komme seg ut av. For mange kvinner som har hatt brystreduksjon, er årsaken vanligvis ikke så skummel som kreft, men generelt er det en enorm livskvalitet.

Jeg fikk min første operasjon da jeg var 21 år i militæret. På den tiden kjente jeg risikoen og var ikke villig til å vente til jeg fikk barn, fordi det virket som langt unna. Dessverre bestemte kirurgen meg da jeg var på bordet at jeg var for ung til å ta den avgjørelsen, og tok bare 1/3 av beløpet vi hadde blitt enige om.

Bobbie_Elephant_3570_Edit1

Hilsen av Bobbie

Da jeg gikk tilbake til det sivile liv, fikk jeg den andre operasjonen, og det var da min nye plastikkirurg fant at den opprinnelige legen min hadde gjort en eksperimentell prosedyre som forårsaket en enorm skade. Jeg antar at jeg gir detaljene for å sette scenen for at jeg absolutt visste at sjansene mine for å kunne amme var lave. Jeg trodde jeg hadde riktig tankegang før sønnen vår ble født for å være klar for formel når vi trengte å supplere eller bytte, men jeg forventet ikke skylden som kom når han ankom.

I Was Nervous About Black Market E.U. Formel

Jeg ønsket virkelig å supplere og overgå til en europeisk formel, men mellom mangelen på forsyningskjedeintegritet og forsinkelser med Covid var jeg ikke villig til å ta risikoen for at formelen kompromitteres.

Vi slo oss ned på et annet amerikansk økologisk merke som ble funnet på Whole Foods, som sønnen vår hadde gjort bra på, men jeg var frustrert over at de ikke var mer gjennomsiktige om sammensetningen av oppskriften, og svarte på spørsmålet mitt om kyrne som ble gressmatet med 'Det er en proprietær oppskrift.' Et annet selskap ga meg det samme blindveisvaret.

Det var frustrerende å vite at det før Bobbie fantes bedre formler et sted, men at de ikke var lett tilgjengelige. Jeg er begeistret over at det ikke lenger er tilfelle. Den lille fyren min tok flasken med Bobbie i går uten problemer.

Jeg fant Bobbie på jakt etter babyoppstart midt på natten under en fôring da sønnen min var noen uker gammel (jeg jobber for en cybersikkerhetsoppstart i Seattle og er fascinert av alle som er villige til å ta spranget for å endre en bransje) . Jeg reiste meg neste morgen og lurte på om jeg hadde drømt om det fordi det ærlig talt virket for godt til å være sant. Og takket være boksene som kom i går, føler jeg endelig at jeg kan gi slipp på mors skyld.

Jeg ville ikke endre beslutningene mine for å få operasjonene mine fordi de hjalp min fysiske og mentale helse så mye, men jeg er glad for at jeg nå fortsatt kan føle meg komfortabel i kroppen min, men har det bra med det jeg gir sønnen min.

5. Allie, mamma til 3 uker gammel

San francisco California

Bryst er best, til det ikke er det

Som førstegangs mamma antok jeg naturlig at jeg skulle amme sønnen min. Det er det kroppen min skal gjøre, ikke sant? Da sønnen min ble født, lurte jeg på hvor var melken min? Det tok til og med et par dager før råmelken kom inn, og til og med det var sparsomt. Sykepleierne sa at det tar lengre tid når du har keisersnitt, og mens melken sakte kom, var det mangelvare og var ikke nok til å holde babyen min matet.

Så vi begynte å supplere med formel, og reisen min med en ammingskonsulent begynte. De foreskrev 7 matinger og 6 pumpesesjoner per dag. Jeg pleide i 30 minutter, pumpet i 30 minutter, og babyen var fortsatt sulten. Jeg var utmattet, våknet opp midt på natten for å mate og pumpe, brystvortene mine hadde så mye smerte, og etter hver økt måtte vi fortsatt bruke formel for å tilfredsstille babyen og holde ham i vekst. Det var beseirende og utmattende, men trykket fra 'bryst er best' fikk meg til å lide gjennom det fordi jeg tenkte at hvis jeg sluttet at jeg var en fiasko. En dårlig mamma.

Først da jeg begynte å åpne for venner, fikk jeg vite at dette er et så vanlig problem for mange mødre som har gått over til fôr til formel og har blitt lykkeligere og bedre mødre. Fed er best. En lykkelig, elsket, voksende baby er best, og å vite at babyen vår får alle næringsstoffene han trenger med den beste organiske formelen, føles befriende. Bobbie hjalp til med å frigjøre meg fra ammingstrykket, og jeg nyter endelig tiden jeg får mat til sønnen min og får mer søvn fordi mannen min kan hjelpe.

På sykehuset bruker de det nasjonale merket som de lager der, så det var det babyen vår hadde, og han spyttet ofte opp. Da vi forlot sykehuset ble vi anbefalt å prøve et vanlig organisk merke som ble funnet på Whole Foods, til vi leste en skummel artikkel fra CNN som hadde dette merket oppført blant andre merker som bevisst distribuerte formel med giftige nivåer av metallforurensninger.

Til slutt ble jeg anbefalt Bobbie av en forskningsbesatt venn som sverger til produktene og alt selskapet står for. Vi gledet oss til å prøve det. Babyen vår elsker det! Han har ikke spyttet opp en gang, og vi finner trøst i å vite at denne organiske formelen også gir DHA for å hjelpe med hjernens utvikling.

regner med sesong 10 episode 2

Mødre vet førstehånds hvor viktig det er å få babyen din den ernæringen de trenger. Derfor blir Bobbie laget og anbefalt av mødre overalt.

Å bruke babyformel bør ikke forårsake frykt eller bekymring, og det er definitivt ikke noe å skamme seg over. Når du finner den rette formelen, er det enkelt å gjøre det som er best for barnet ditt - ingen vedlegg er knyttet til.

Bobbie er formelen for babyer og foreldre å binde i komforten av fôring, og det er noe disse mødrene har realisert fra første hånd. Amming er ganske enkelt ikke mulig for alle morer, og inntil Bobbie var de riktige alternativene bare ikke der.

Med et vitenskapelig grunnlag kan du stole på at Bobbie er full av ingredienser du kan stole på for å hjelpe den lille til å vokse.

Gi babyen din den ernæringen de trenger med denne nye formelen!

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.