16 Times Cardi B Proved She Was Gang Gang On ‘Love & Hip Hop: New York’

Hun er virkelig med s-ts! Cardi B fikk massevis av tilbakeslag på grunn av måten hun opptrådte fredag ​​7. september på Harper’s Bazaar ICONS-fest under New York Fashion Week, hvor hun prøvde å kjempe kvinnelig rapper Nicki Minaj. Men fans som kjente Cardi fra i sine dager som en reality-stjerne på VH1s suksess-TV-serie Love & Hip Hop: New York vet at hun alltid var klar til å komme av syne - og den beryktede røde skoen som hun kastet mot Nicki under deres krangel var ikke første gang hun gjorde noe sånt. Hun kastet også en sko mot en av hennes medstjerner i løpet av LHHNY Sesong 7 gjenforening! Klikk gjennom galleriet nedenfor for å se alle gangene Cardi B kjempet videre LHHNY.

1 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-kamp-1

VH1

'Jeg takler denne Cardi B-stilen.'

Cardi ble introdusert for Love & Hip Hop: New York fans på sesong 6 som en “vanlig, degular, shmegular jente fra Bronx” som også var stripper. Hun var kjent på sosiale medier for sine morsomme og opprørende videoklipp, men på det tidspunktet jobbet hun også med å komme opp i musikkbransjen, og hun jobbet med NYC hip-hop radiostasjon Power 105.1s DJ Self og hans Gwinin-teamet. Cardi forklarte at DJ Self noen ganger ville blande forretninger med glede og foreslo at de skulle koble seg sammen - det var derfor hun var opprørt da hun fant ut at han hadde en kjæreste som heter Yorma, og han tok henne med seg på venninnen Mariahlynn sin bursdagsfest.
Cardi gikk opp til DJ Self og Yorma og Yorma reiste seg, og det var da kvinnene begynte å krangle. 'Jeg pleide å f-k med ham, og jeg er fortsatt f king med ham,' sa Cardi, og straks fanget Yorma i håret.

2 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-2

VH1

gary anderson christina el moussas nye kjæreste

'Du vet at en jente har biff med meg, hun får biff med meg for alltid.'

Etter at Cardi kjempet mot kjæresten til DJ Self, konfronterte hun ham i studioet. Hun ba Self ikke ta med seg Yorma til fremtidige bestillinger eller arrangementer som de ville trenge å delta sammen fordi, 'Du vet at en jente har biff med meg, hun vil ha biff med meg for alltid,' sa hun.
Den ikoniske linjen ble justert for refrenget for sangen 2016 “Foreva” på hennes første mixtape med tittelen Gangsta B — h Music Vol. 1 : 'Du kjenner meg, jeg er med hva som helst / If a b-h beef with me, we gon 'beef forever.'

3 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-kamp-3

VH1

Cardi innrømmet en gang at hun hadde et problem med å slåss.

Etter hennes lederens forslag, deltok Cardi og hennes venn og rapper Bianca Bonnie på en etiketteklasse som ble undervist av medstjerne Tara Wallace, og Cardi avslørte at hun var klar over at hennes tendens til å komme av syne kan påvirke karrieren negativt.
“Jeg kunne være på fest og hva som helst, og det er så mange mennesker fra bransjen og folk som kan hjelpe meg som jeg kan nettverke med - men hvis jeg ser noen jeg ikke liker, går alt som går ut av hodet mitt, og jeg vil bare pop off, ”sa hun.

4 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-4

VH1

Hun sto på sitt mot sertifiserte kryp Peter Gunz.

Under gjensynet utdypet Cardi sitt syn på forholdet til menn og forklarte at hun bare ville sove med en mann hvis de hadde noe å tilby henne i retur, som å betale regninger eller leie henne eller gi henne penger. Peter sa at mentaliteten “høvlet”, og hun klappet tilbake.
“Se hva du ga Amina og Tara - babyer. Det er det. Betaler du begge leien deres? Du vet at du ikke betaler leien deres, ”sa hun og tok opp kjærlighetstrekanten med begge kvinnene. “Menn som deg er den typen menn jeg snakker om. Du må få fra disse gutta hva du vil. Du får p-y ut av begge og hva får de tilbake? De ser dumme ut på TV. ”
På det tidspunktet ble Peter lei seg og han fornærmet Cardi. «Du kjenner meg ikke sånn. Jeg vet ikke om et av skuddene dine har lekket ut i blodet, men du er veldig respektløs akkurat nå, ”sa han og tok opp Cardis beryktede rumpejobb.

5 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-kamp-5

VH1

De ble skilt før ting ble fysiske.

Sikkerheten grep inn, men Cardi rykket ikke tilbake da Peter gikk bort.
“Du er en gammel oppvask n — a det er f — konge b —— s liv opp og de anseelse. Amina er en talentfull kvinne og Tara er en smart kvinne, og du fikk dem til å se dumme ut på TV, ”fortsatte Cardi. “Menn som deg trenger å bli vant. Elsker konene dine og elsker barna dine. Ha mer respekt for dem. Se hvordan du viser døtrene dine hvordan kvinner skal behandles. Synes du det er bra? '

6 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-6

VH1

Hatere får henne 'stram'.

Cardi kom tilbake for sesong 7, og livet hennes hadde forandret seg. Etter sin første sesong på showet begynte hun å få flere muligheter og musikkarrieren begynte å ta fart etter at hun begynte å jobbe med den berømte hiphop-produsenten Swift On Demand. Men med mer penger kom det flere problemer.
'Da jeg var i hetten, hadde jeg som tre hatere, og det er kult fordi jeg kunne holde øynene med dem,' sa Cardi til søsteren Hennessy, som ble med i showet på sesong 7 som en støttende karakter i Cardis historie. 'Men nå er det akkurat som tusen mennesker som hater meg på en dag, og som bare dreper mitt mentale, slik at det ikke blir trangt.'

7 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-7

VH1

Cardi’s beef med Asia startet med en tekstmelding.

Cardi har et flørtende forhold til produsenten sin. Mens hun jobbet med Swift i studio en natt, brukte Cardi Swifts telefon til å skrive ned ideene sine til sanger. Hun sa at hun så innkommende tekstmeldinger fra noen i Swifts telefon som heter 'Wifey', og det var da hun fant ut at Swift ikke bare hadde en kjæreste som het Asia, men at Asia snakket om Cardi og fornærmet henne. Siden da var det på.
'Når jeg ser henne, skal jeg kaste henne i en morgrøft,' sa Cardi til Swift. “Når jeg ser henne, skal jeg slå henne a–. Jeg trenger at du vet at hun ikke kan komme rundt meg. ”

8 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-8

VH1

Dronning Petty LaBelle

Etter å ha sett alle tingene som Asia sa om henne, lovte Cardi at det ville være en allmenn krig mellom dem.
«Jeg tror ikke kjæresten hans hvordan jeg gir det opp. Nå blir jeg smålig, og når jeg ser henne, skal jeg smake henne. Du kjenner meg. Jeg er Petty LaBelle, ”sa hun.

har Ben Seewald en jobb

9 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-9

VH1

“Velkommen til New York, b — h.”

I løpet av sesongen bestemte Swifts kjæreste Asia seg for å overraske ham ved å reise til New York for å besøke ham mens han var på tur, og hun var innom hotellrommet hans og satte opp en romantisk scene for dem. Men da han gikk inn med Cardi, dukket ting opp. Cardi kastet ikke bort tid og hun snappet Asia umiddelbart, og selv om det var en kamp, ​​skilte sikkerheten til slutt dem.
“Det er det som skjer når du snakker ikke om meg. Hold navnet mitt utenfor munnen din. Og jeg konger ikke engang mannen din, ”ropte Cardi. “Velkommen til New York, b — h.”

10 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-10

VH1

'Når du hadde et problem med meg?'

Cardi stilte det spørsmålet da hun kom ansikt til ansikt igjen med Asia under gjenforeningen. Cardi ville at Asia skulle forklare hvorfor hun snakket om henne i tekstmeldingene til Swift. Da Asia prøvde å ignorere Cardi, reiste hun seg og sikkerheten grep raskt inn.
Men Cardi reiste seg sånn at hun kunne sitte på fanget til Swift og gni det inn i ansiktet til Asia at de fremdeles hekte seg.

11 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-11

VH1

'Det er det som skjer når du snakker s – t.'

I den beryktede skokastescenen nådde Cardi ned og tok av seg skoen og kastet den som Asia mens Asia snakket med gjensynsverten, og Cardis søster Hennessy prøvde raskt å bli med, men de ble skilt av sikkerhet. Som en forklaring på hvorfor hun kastet skoen, sa Cardi: 'Vet du ikke at New York b —– er villmenn?'

12 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-12

VH1

“HVA VAR GRUNNEN?”

Etter at ting ordnet seg, tillot produsentene Cardi tilbake på settet barbeint. Cardi innrømmet at det var galt for henne å flørte med Swift selv om hun ikke visste at han hadde en kjæreste, men hun sa at Asia fortsatt hadde et problem med henne uansett.
'På slutten av dagen likte du meg fortsatt ikke fordi du dømmer kvinner som meg,' sa hun. Asia sa at hun hadde en grunn til å ikke like Cardi annet enn for det faktum at hun er stripper, og Cardi ropte gjentatte ganger: 'Hva var grunnen?' i Asia i en annen beryktet scene som vil gå inn i GIF-historien.

13 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-fight-13

VH1

'Jeg hopper deg igjen!'

Ting ble opphetet etter at Cardi beskyldte Asia for å dømme henne for å være stripper, men Asia trakk seg ikke tilbake. Hun beskyldte Cardi for å bare ha kjempet mot henne fordi søsteren hennes var der slik at de kunne hoppe over henne, og Cardi sa at hun ville gjøre det igjen. Cardi og søsteren hoppet bokstavelig talt opp fra setene sine, men sikkerheten grep inn.

14 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-kamp-14

“A-ha, b — h.”

Cardi så ut til å elske hvert sekund av sin konfrontasjon med Asia, og på et tidspunkt reiste hun seg og satte seg på fanget til Swift igjen. 'Jeg vet at du er sint,' sa Cardi mens hun spottet Asia etter å ha stjålet mannen sin.

15 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-new-york-kamp-15

VH1

Hun hadde også biff med Major.

Major kom på scenen for å forklare hvorfor hun hadde biff med Cardi da de aldri engang dukket opp i noen scener sammen den sesongen. Det kom tilbake til da Major og Cardi pleide å danse sammen i klubber, og en gang overhørte Hennessy Major snakke om Cardi mens hun danset.
Men Major sa at de så hverandre ute i en klubb en gang, og hun hevdet at Cardi ikke prøvde å gjøre noe. Cardi kalte major en “p — y” og sekunder senere reiste både Cardi og søsteren seg fra sofaen og løp opp på Major.
Hennessy kom først til Major og Cardi ble taklet til bakken av en sikkerhetsvakt, og Cardis venn Mariahlynn hoppet til og med inn før sikkerheten grep inn.

16 av 16

cardi-b-kjærlighet-og-hip-hop-kamp-16

VH1

Hennessy har alltid Cardis rygg.

Siden Hennessy først tok kontakt med Major, truet Major Hennessy etter at de ble skilt av sikkerhet. “Hennessy - jeg har også noen til deg. Se, ”sa Major, og det fyrte Cardi B med sikkerhetskopi og forsvarte sin yngre søster.
“Og til alle som sier at søsteren min prøver å være som meg - søsteren min er virkelig som meg, skjønt b — h. Søsteren min er sånn. Hva skjer, ”sa Cardi.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.