'16 og gravid 'og' Teen Mom 3 '-stjernen Alex Sekella lever sitt beste liv borte fra rampelyset

alex-16-og-gravid

Starcasm

Hun har kommet så langt! Vi møttes først Alexandria 'Alex' Sekella16 og gravid i april 2012. Hun slet med en nesten umulig situasjon: å være en gravid tenåring som ønsket å beholde babyen sin når alle andre i livet hennes ba henne om ikke å gjøre det. Hennes narkomane kjæreste Matt McCann ønsket ingenting å gjøre med babyen Arabella, og moren Wendi sa at med mindre hun ga Belly opp til adopsjon, var hun ikke velkommen til å bli hjemme.

hvorfor gikk khloe i fengsel
Se dette innlegget på Instagram

I dag på Valentinsdag feirer vi de vi elsker. Jeg kunne umulig få plass til alle mine kjære på ett bilde, så her er mine to favoritter. GLADE VALENTINER DAG ALLE @ timpeters24

Et innlegg delt av Alexandria Sekella (@ sekella10) 14. februar 2017 klokken 04.29 PST

Men Alex visste at hun trengte å beholde babyen sin, så hun gjorde det! Vi tok igjen Alex ett år senere MTV er kortvarig Tenåringsmamma 3 . Moren hennes la seg til slutt og lot Alex bli hos henne, og da kjæresten hennes kom ut av rehabilitering, flyttet han også inn. Dessverre gikk det ikke. Paret nærmet seg nesten flere ganger, og Alexs mor ba Matt flytte ut. På slutten av sesongen lærte vi at Alex ikke hadde nok studiepoeng til å bli utdannet fra videregående skole, men historien hennes endte ikke der! Showet kan være over, men Alex har vedvaret, og nå lever hun et lykkelig voksenliv 24 år!

Alex er besatt av datteren hennes, som fylte seks år 18. juli 2017. 'Min hvor stor hun har vokst, fra den dagen hun kom hjem helt til i dag,' skrev Alex på Instagram. 'Jeg elsker henne så mye, og jeg kan ikke forestille meg en eneste dag uten henne.' Og selvfølgelig elsker Wendi barnebarnet sitt og har vokst veldig nært datteren sin etter showet. 'Gratulerer med dagen til denne fantastiske moren,' skrev Alex til Wendis bursdag. 'Hun er med på å gjøre meg til moren jeg er i dag.'

oj simpsons datter ser ut som khloe
Se dette innlegget på Instagram

Min søte lille engel fyller 6 år i dag, hvor feil hun har vokst, fra den dagen hun kom hjem helt til i dag. Jeg elsker henne så mye, og jeg kan ikke forestille meg en eneste dag uten henne.

16 og gravid jennifer hele episoden

Et innlegg delt av Alexandria Sekella (@ sekella10) 18. juli 2017 klokken 04:25 PDT

Alex har fått en ny mann i livet hennes, og han elsker Belly som sitt eget barn. Han heter Tim Peters, og de har vært sammen i nesten fire år! De feiret sitt treårsjubileum i april 2017, med Alex som skriver: 'Nok et år lagt til det som forhåpentligvis kommer til å bli mange flere i fremtiden vår. Gratulerer med jubileet til denne fantastiske mannen som har gjort så mye for meg. '

Hvis du håper å se Alex på en annen iterasjon av Mor i tenårene , ikke hold pusten. 'Jeg er sikker på når diskusjonen om å trekke rollebesetningsmedlemmer fra Tenåringsmamma 3 til Tenåringsmamma 2 navnet mitt ble sannsynligvis ikke engang nevnt fordi de visste at jeg ikke ville ha det, 'forklarte hun i 2017.' Ærlig talt, selv om det var den beste avgjørelsen jeg kunne ta. Jeg har vært i stand til å starte et normalt liv og starte en ekte karriere som vil vare veldig lenge og komme barna mine til gode. Jeg har også vært i stand til å finne et ekte forhold som ikke vil bli plukket og predd av verden for å se. Jeg har hatt et ganske dramafritt liv siden slutten av tenåringsmor 3, og jeg tror ikke at noe av det ville ha skjedd hvis jeg ikke hadde fjernet meg selv. ' Gratulerer jenta, fortsett å gjøre deg!

Kjærlighet Mor i tenårene ? Pass på å bli med på vår Mor i tenårene Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.