’16 and Pregnant ’Star Jennifer Del Rio kunngjør graviditet på YouTube:“ Nei. 4 Er på vei! ”

Og babyen gjør ... seks!

16 og gravid stjerne Jennifer del rio kunngjorde sin fjerde graviditet på den søteste måten!

Den 23 år gamle overrasket fans og kjære ved å bruke YouTube til å si at hun ventet - igjen. I løpet av det fem minutter lange klippet utbryter stjernen med glade tårer, “Nei. 4 er på vei! ”

MER: Hvor er Aleah LeBeouf fra '16 og gravid 'nå? - Se henne i 2017!

jennifer del rio graviditet kunngjøring

casey anthony og jose baez forhold

Før Jennifer's episode av 16 og gravid noen gang sendt, hadde realitystjernen allerede gjort seg bemerket.

I 2007, TMZ rapporterte at den daværende 17-åringen angivelig slo tvillingens babyfar, Josh Smith, i ansiktet.

I en uttalelse til politiet sa Josh at han prøvde å bryte ting med henne da hun ble 'irritert' og 'slo ham i ansiktet og trakk i skjorten hans.'

I disse dager er Jennifer lykkelig gift med Luis Guiterrez - som hun giftet seg i april 2013 - og de har en sønn sammen som heter Sebastian Guiterrez, 3. Hun har også tvillinggutter med eks Josh ved navn Joshua Devan Jr. og Noah Matthew, 6.

MER: Lindsey Harrison fra '16 og gravid 'er satt til å ønske tvillinger velkommen - se henne nå!

Under klippet fortalte Jennifer også foreldrene sine at de hadde sitt fjerde (og siste) barnebarn fra paret.

Den vordende moren plasserte en bokstavelig bolle i ovnen og fikk moren til å søke på kjøkkenet for å finne den. Selv om det tok henne et minutt å finne ut hva som foregikk, sa hun til slutt: 'Du får en baby ?!' Etterfulgt av 'Kom hit, gratulerer mamma!'

Så søt!

'Jeg er så spent, det er nøtter!' Sa Jennifer.

Gratulerer, jente! Vi gleder oss til å møte Thing 4.

For bilder av hele favoritten din 16 og gravid stjerner, bla gjennom galleriet nedenfor!

1 av 9

jennifer-del-rio-i dag

MTV, Instagram

Jennifer del rio

Jennifer har stort sett holdt seg utenfor rampelyset siden hun ønsket tvillinger velkommen Josh Jr. og Noah . I 2014 tok hun imidlertid til sosiale medier for å avsløre at hun ønsket velkommen til en annen liten gutt som het Sebastian .

2 av 9

nikkole-paulun-i dag

MTV, Instagram

Nikkole Paulun

Tidligere festjente Nikkole har forandret seg mye siden hun ønsket sønnen velkommen Lyle som en tenåring. I disse dager, Michigan innfødt - som også er mor til Ellie , 1 - deler foreldrehistorier og tips om hennes sosiale medieprofiler.

3 av 9

izabella-tovar-i dag

MTV, Instagram

Izabella Tovar

Izabella Tovar er en annen 16 & Gravid suksesshistorie! Etter å ha tatt imot sønn Enrique med mannen Jairo ble de to sammen og ønsket en datter velkommen - Anastazia - og giftet seg. I mai i fjor klarte hun til og med å bli uteksaminert fra college!

4 av 9

pappa-godsey-i dag

MTV, Instagram

Maddy Godsey

Etter å ha blitt gravid fra en natt-natt, visste Maddy at hun ville sitte fast og øke lite Aubrey alene. Maddy ser ut til å trives som alenemor - og til og med flyttet inn i et nytt hus nylig!

5 av 9

høst-crittendon-i dag

MTV, Facebook

Høst Crittendon

Siden opptredenen på showet og fødte gutten sin Drake , Høst har skapt overskrifter ved to forskjellige anledninger; først for å ha bedt fansen om å donere til reparasjon av hjemmet sitt via en GoFundMe-kampanje i 2014, og deretter igjen i 2015 da det ble ryktet at hun var sammen med en annen 16 & Gravid alun, Millina Kacmar .

6 av 9

sommer-rewis-i dag

MTV, Instagram

Sommer Rewis

Sommeren er en av de lykkeligere avslutningene når det gjelder 16 & Gravid univers. Ikke bare bodde hun hos Peyton Pappa, DJ , men de ønsket også en annen sønn velkommen, Connor , sist sommer.

7 av 9

jordan-cashmyer-i dag

MTV, Twitter

Jordan Cashmyer

Jordan hadde en av de vanskeligste 16 & Gravid episoder for fans å se på - da hun var midlertidig hjemløs før hun ønsket datteren velkommen, Genevieve .

Dessverre har ting fortsatt å være vanskelige for Jordan - og vi hørte sist fra henne i fjor sommer da hun sjekket inn på rehabilitering. I følge Twitter hennes ser hun ut til å blomstre siden tiden hennes, som varte i litt over to uker.

8 av 9

kristina-robinson-i dag

MTV, Instagram

Kristina Robinson-Head

Kristinas hender er riktignok fulle i det siste (som hjertet hennes)! Reality TV alum er lykkelig gift med hennes mann TJ Head , og hun er stolt mamma til tre søte små gutter - Lukas Todd , Tommie Joseph , og Layton Jax !

9 av 9

adam-lind-tenåring-mamma

MTV, Instagram

Klikk her for å se alle 'Teen Mom' kjærestene - da og nå!

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.