’16 & Pregnant ’Star Cleondra Carter Starter Fundraiser for å støtte hennes forvaringskamp

16-og-gravid-cleondra-carter-varetekt

Instagram

16 & Gravid stjerne Cleondra Carter har vendt seg til crowdfunding da hun begynner sin kamp for varetekt av datteren Kylee Sue.

I den tredje sesongen av det kontroversielle MTV-showet var den nå 21 år gamle stjernen motvillig til å bo sammen med Mario, faren til barnet hennes. Cleondra var fast bestemt på å gjøre det som var til barnets beste, og flyttet inn hos Mario og hans familie.

snakker casey anthony med foreldrene hennes

RELATERT: ’16 & Gravid Alum Jordan Cashmyer avslører at hun forsøkte selvmord

Da de kalte det avsluttet våren 2013, ble de to enige om felles forvaring av datteren. Hun sier at ting gikk greit - til Marios mor og søster ble involvert. På det tidspunktet begjærte Mario full forvaring av Kylee og hevdet at Cleondra 'nektet' barnet sitt fra ham.

De gikk til retten 31. oktober.

https://instagram.com/p/ubJ5SLj0pR/

“Jeg ble skamfull av Kylees far og hans familie uten annet enn løgner. Advokaten min var helt FORFERDELIG! Advokaten min kjempet ikke, ingen kjempet for Kylee og rettssystemet sviktet meg som mor, ”skriver hun på GoFundMe-siden.

paul og karine 90 dagers forlovede

“De kom med MANGE falske anklager som ikke hadde noen bevis. Løgnene var opprørende, sårende og underhåndede. Det er utrolig for meg hvordan disse menneskene bare elsket meg for to år siden, og nå er jeg en så forferdelig mor. ”

RELATERT: ’16 & Pregnant ’Star Nikkole Paulun Er Gravid!

Hun fortsetter med å si at de portretterte henne som promiskuøs og hevdet at hun var en 'uegnet mor.'

Cleondra fortsetter: ”Da de tok henne fra meg, kunne jeg ikke tro det. Jeg kunne ikke puste. Hun er alt mitt. Ingenting er det samme. Jeg har vært ved jentesiden min siden hun ble født, så å få det tatt bort av løgner er utrolig. '

https://instagram.com/p/urFdc_D0rg/

Kylees mor - som er student og server hos Applebee på jakt etter en heltidsjobb - henvender seg nå til Internett for å hjelpe henne med å anke saken. Hun ber om $ 5000 for å betale advokatkostnader for en advokat hun 'føler seg veldig trygg på.'

'Enhver form for donasjon vil bli satt stor pris på i min kamp for å få datteren min tilbake,' sier hun. «Jeg vil ikke gi opp, og hun vil alltid vite hvor viktig hun er for meg. Hun trenger moren sin. Moren hennes trenger henne. ”

livet etter mitt liv på 600 lb

Per pressetid har Cleondra samlet inn mer enn $ 1000. De som ønsker å bidra, kan besøke henne GoFundMe side.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.