’16 and Pregnant ’Alum Jennifer Del Rio og Husband Tie the Knot Again in Gorgeous Country Wedding

Jennifer Del Rio og Luis Gutierrez deler tredje bryllupsseremoni

Hilsen av Jennifer Del Rio / Instagram

david giftet seg med kriminelle ved første blikk

Tredje gang er sjarmen! Søndag 8. desember kl. 16 og gravid alun Jennifer del rio og mannen hennes, Luis Gutierrez , feiret bryllup nr. 3 da de gikk ned midtgangen enda en gang. Paret kastet et nydelig vinterbryllup med landstema, og det så ut som noe rett ut av et eventyr. Selv om MTV-stjernevenderen ikke har lastet opp videoen sin om den store dagen til henne YouTube-kanal ennå har hun delt noen detaljer om dagen.

Legger ut et bilde fra feiringen, Jennifer, 26, skrev bildeteksten , “P.S. JEG ELSKER DEG, ”med en hjerteemoji. På sin Instagram-historie delte hun noen bilder og videoer, inkludert det morsomme øyeblikket hennes småbarnsdatter tråkket på sløret hennes. Et annet høydepunkt var pappa-datter-dansen hun delte med faren. 'En pappa-datter-kjærlighet er ubetinget,' skrev hun. “Det er ingen ord i verden som kan fortelle deg hvor mye jeg elsker denne mannen. Alltid for alltid pappas lille jente. ”

Jennifer Del Rio Bryllupsdetaljer

Hilsen av Jennifer Del Rio / Instagram

the browns bush familiens nettoformue

På parets bryllupsnettsted åpnet de opp om planene for det tredje bryllupet. 'Vår kjærlighetshistorie er langt fra noe eventyr, men hvis du leter etter neste kjærlighetshistorie for notatboken, er vi ganske nærme. Fra samlivsbrudd til sminke. Stor begivenhet etter større begivenhet. Ett bryllup til et annet, ”skrev moren til fire og mannen hennes. «Det er ikke hver dag du får gifte deg med den ene to ganger. For å toppe det, nå vil vi gjøre det foran dere alle sammen og foran herrens øye for tredje gang! '

Bruden og brudgommen bandt knuten først tilbake i 2013, og familien deres har vokst mye siden den gang. I 2017 avslørte de at de var det venter baby nr. 4 - en liten jente de senere kalte Annabella. Sammen delte foreldrene allerede en sønn som heter Sebastian og Jenn’s tvillinger med eks Josh Smith , Joshua og Noah. I 2018 gikk de ned gangen for andre gang.

Se dette innlegget på Instagram

Det er ikke mange som kjenner historien vår. & snart vil det være på video for ALLE å vite. Hver opp og ned vil være ute av posen. Men vi gjorde noe i går, ikke mange mennesker får gjøre. Vi giftet oss med sjelevennen vår andre gang! Vi vil ha en større seremoni neste år med familie og venner og vår drømme bryllupsreise. De siste 5 1/2 årene har vært galne, men det er livet, det er ekteskap, det kalles også å være ung. Jeg er stolt av oss! Når dritt ble hardt, hadde vi kanskje gitt opp, men til slutt fikk vi dritt sammen og fikk alle drømmene våre til å bli en realitet. Jeg elsker deg babe! @ el_loco_r1

Et innlegg delt av Jenn del Rio (@jenncdelrio) 4. desember 2018 klokken 15:01 PST

'Det er ikke mange som kjenner historien vår, og snart vil det være på video for ALLE å vite,' skrev moren på fire. “Hver opp og ned vil være ute av posen. Men vi gjorde noe i går, ikke mange mennesker får gjøre. Vi giftet oss med sjelevennen vår andre gang! Vi vil ha en større seremoni neste år med familie og venner og vår drømme bryllupsreise. De siste fem og et halvt årene har vært galne, men det er livet, det er ekteskap, det kalles også å være ung. Jeg er stolt av oss! Når s – t ble vanskelig, hadde vi kanskje gitt opp, men til slutt fikk vi s – t sammen og fikk alle drømmene våre til å bli en realitet. Jeg elsker deg! '

gift ved første blikk oppdatering sesong 2

Nylig vokste familien deres enda mer da de la til en verdifull redningspoke i blandingen. 'Denne søtheten,' Jenn bildetekst et skudd delt på nettet. “Vil bare ønske denne kjekke valpen formelt velkommen til familien vår på sosiale medier! Vi har imidlertid uenigheter om navnet hans. Mamma sier at han heter Ruger og hva mamma sier går. Alle vet det. (Historien hans kommer i en vlog denne uken.) Han er en keeper! ”

I tillegg til å møte den søte turen, kan fans også sjekke stjernens vlogger for å se når Gutierrezes gjør seg klare for den store dagen, feirer høytiden og blir dumme med hverandre med jevne mellomrom. Ser ut som de er en stor, lykkelig familie i disse dager. Gratulerer!

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.