’16 and Pregnant ’Alum Hope Harbert ønsker baby nr. 2 velkommen!

De 16 og gravid familien bare fortsetter å vokse!

Hope Harbert - som spilte sesong 4 av MTV-serien - ønsket bare baby nr. 2 velkommen sammen med sin mangeårige kjæreste Ben Lagle! Reality TV alum delte de spennende nyhetene på hennes offisielle Facebook-side, og hennes søte babyjente debuterte allerede på sosiale medier!

Lille Meia Grace ble født fredag ​​28. april via C-seksjon, og paret avslørte at de valgte den lille jentens navn til ære for bestemoren hans som gikk bort for noen år siden. Dette markerer Ben and Hope sitt andre barn - de deler sønnen Tristan sammen, og han er så spent på å være storebror! Han ble til og med emosjonell da han møtte lillesøsteren for første gang.

MER: '16 og gravid 'stjerne Jordan Ward er gravid med baby nr. 3 - Finn ut kjønn!

'Han sa,' Mamma, hun er så vakker, 'og begynte å gråte,' hadde bildetekst et søtt bilde tatt kort tid etter at hun fødte.

Tristan ble også født via C-seksjon, og fødselen hans ble dokumentert på Hope and Bens episode av 16 og gravid , som ble sendt i 2012 - og fans er så glade for å høre at Ben fremdeles er i sønnens liv etter alle disse årene.

I begynnelsen av episoden forklarte Hope at hun hadde forelskelse i Ben, og de hang sammen i omtrent et år - men han var for opptatt med å feste til å prøve å forfølge et forhold til henne. Selv om de koblet seg sammen et par ganger, ignorerte Ben henne helt til hun ringte ham for å fortelle ham at hun var gravid.

james fra mitt 600 lb liv

MER: Se hvordan 'Teen Mom' -stjernene så ut på '16 & Pregnant 'vs.I dag

'Da Ben fant ut at jeg var gravid, fortalte han meg at han ikke ville ha noe med meg eller babyen å gjøre,' sa Hope i et klipp fra episoden hennes.

Men til slutt fikk han et hjerteforandring, og han tilbød til og med å flytte Hope inn i leiligheten sin med seg. Paret var i stand til å trene ting, og selv om de for tiden ikke er gift eller forlovet, går de fremdeles sterk nesten fem år senere.

Bla gjennom galleriet nedenfor for å se hva de andre jentene fra 16 og gravid er opp til nå!

1 av 9

jennifer-del-rio-i dag

MTV, Instagram

Jennifer del rio

Jennifer har stort sett holdt seg utenfor rampelyset siden hun ønsket tvillinger velkommen Josh Jr. og Noah . I 2014 tok hun imidlertid til sosiale medier for å avsløre at hun ønsket velkommen til en annen liten gutt som het Sebastian .

2 av 9

nikkole-paulun-i dag

MTV, Instagram

Nikkole Paulun

Tidligere festjente Nikkole har forandret seg mye siden hun ønsket sønnen velkommen Lyle som en tenåring. I disse dager, Michigan innfødt - som også er mor til Ellie , 1 - deler foreldrehistorier og tips om hennes sosiale medieprofiler.

3 av 9

izabella-tovar-i dag

MTV, Instagram

Izabella Tovar

Izabella Tovar er en annen 16 & Gravid suksesshistorie! Etter å ha tatt imot sønn Enrique med mannen Jairo ble de to sammen og ønsket en datter velkommen - Anastazia - og giftet seg. I mai i fjor klarte hun til og med å bli uteksaminert fra college!

4 av 9

pappa-godsey-i dag

MTV, Instagram

Maddy Godsey

Etter å ha blitt gravid fra en natt-natt, visste Maddy at hun ville sitte fast og øke lite Aubrey alene. Maddy ser ut til å trives som alenemor - og til og med flyttet inn i et nytt hus nylig!

5 av 9

høst-crittendon-i dag

MTV, Facebook

Høst Crittendon

Siden opptredenen på showet og fødte gutten sin Drake , Høst har skapt overskrifter ved to forskjellige anledninger; først for å ha bedt fansen om å donere til reparasjon av hjemmet sitt via en GoFundMe-kampanje i 2014, og deretter igjen i 2015 da det ble ryktet at hun var sammen med en annen 16 & Gravid alun, Millina Kacmar .

6 av 9

sommer-rewis-i dag

MTV, Instagram

Sommer Rewis

Sommeren er en av de lykkeligere avslutningene når det gjelder 16 & Gravid univers. Ikke bare bodde hun hos Peyton Pappa, DJ , men de ønsket også en annen sønn velkommen, Connor , sist sommer.

7 av 9

jordan-cashmyer-i dag

MTV, Twitter

Jordan Cashmyer

Jordan hadde en av de vanskeligste 16 & Gravid episoder for fans å se på - da hun var midlertidig hjemløs før hun ønsket datteren velkommen, Genevieve .

Dessverre har ting fortsatt å være vanskelige for Jordan - og vi hørte sist fra henne i fjor sommer da hun sjekket inn på rehabilitering. I følge Twitter hennes ser hun ut til å blomstre siden tiden hennes, som varte i litt over to uker.

jente med to hoder gifter seg

8 av 9

kristina-robinson-i dag

MTV, Instagram

Kristina Robinson-Head

Kristinas hender er riktignok fulle i det siste (som hjertet hennes)! Reality TV alum er lykkelig gift med hennes mann TJ Head , og hun er stolt mamma til tre søte små gutter - Lukas Todd , Tommie Joseph , og Layton Jax !

9 av 9

adam-lind-tenåring-mamma

MTV, Instagram

Klikk her for å se alle 'Teen Mom' kjærestene - da og nå!

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.