‘1000-Lb Sisters’ to Embark Upon Weight Loss Journey on New Reality Series: Meet Amy and Tammy Slaton

Teamarbeid får drømmen til å fungere. YouTube-stjerner Amy og Tammy Slaton vil debutere på reality-tv på en ny dokuserieserie med tittelen 1000-Lb søstre , som har premiere via TLC 1. januar 2020. Søsknene 'har et ubrytelig bånd', men deres vanskelige vekttap reise kan presse dem 'til det ytterste' i de kommende episodene.

I traileren avsløres det at Amy, 31, og Tammy, 32, veier 406 pund og 605 pund. Den fengslende duoen diskuterer deres håp om å få bariatrisk kirurgi nedover linjen, men det kommer ikke uten noe hardt arbeid og forberedelse. For å bli godkjent for prosedyren, trenger de innfødte i Kentucky å slippe litt vekt, noe som betyr at de begge må diett og trene.

«Jeg tror ikke du kommer til å klare det. Jeg tror du vil kylling ut, ”sier moren deres.

er chanel west coast minkus fra boy meets world
1000 lb Sisters TLC

TLC

Amy og Tammys familiedynamikk fører også til flere problemer. Amy og mannen hennes sliter med å bli gravid blant drømmene sine om å stifte familie. I mellomtiden har Tammy flyttet inn til dem, og hun trenger hjelp på daglig basis.

Seerne får se søstrene prøve å finne en lykkelig balanse mens de gjør alt som trengs for å få helsen tilbake på rett spor. Imidlertid vil det definitivt være veihjelp underveis. På et tidspunkt i klippet gir legen deres søsknene en streng advarsel.

'Jeg er klar til å avbryte operasjonen. Jeg ser ikke at vi går videre med den fremgangen du gjør akkurat nå,' sier han.

1000 lb Sisters TLC

TLC

honning boo boo mamma går ned i vekt

Etterpå blir både Tammy og Amy ærlige om den vanskelige veien fremover. 'Jeg tror det kommer til å bli vanskelig, for vi vil begge være gretten hvis vi ikke spiser,' sa Amy. 'Jeg vil ikke leve av frickin 'salater som du vil at jeg skal,' søster hennes også vent.

Det vil ikke være mangel på følelsesmessige øyeblikk og tårer som tappes over den seksdelte serien. 'Vi startet denne reisen sammen, men det er bare så mye en person kan gjøre,' hevder Amy underveis.

Mens vi venter på at de nye episodene skal sendes, kan du sjekke ut Amys YouTube-kanal her og søsteren Tammy’s her .

er robin brun skilsmisse kody brun

1000-Lb søstre er premiere 1. januar 2020 klokken 22. ET / PT på TLC.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.