1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

Gravid 1000 Lb Sisters Star Amy Slaton sier at guttungen sparket som en gal

TLC/YouTube

Gutt mamma! 1000-Lb . Søstre stjerne Amy Halterman (née Slaton) teller ned dagene til hennes andre barn med mannen Michael Halterman ønskes velkommen til verden.

20 uker baby!!! Jeg er halvveis!! Jeg har hatt halsbrann og lyst på kyllingsalat, skrev Amy, 35, i en graviditetsoppdatering mandag 28. februar, etter å ha delt sjeldne nye selfies og bilder med sønnen Gage.

TLC-personligheten har tidligere avslørt at hennes ufødte sønn veier omtrent 5 gram, og fortalte fansen at skjelettet hans endrer seg fra myk brusk til bein og at navlestrengen hans blir sterkere og tykkere. I disse dager kan smaksløkene hans nå overføre smakssignaler til hjernen hans, og han sparker også som en gal.

90 dagers forlovede aya og louis
1000-Lb Sisters

Med tillatelse fra Amy Slaton/Instagram

Amy kunngjorde at hun og Michael venter i januar 2022, og la ut et bilde av deres eldste sønn, Gage, iført en storebror-t-skjorte for å dele nyhetene. I bildeteksten uttrykte Kentucky-beboeren sin begeistring og avslørte at forfallsdatoen til den lille deres ikke var så langt unna, og skrev: Jeg har termin 18. juli!!!! Vi er over månen!!!!

Innholdsskaperen Cameo snakket mer om veien til morskap i en YouTube-video, og fortalte seerne at hun har en høyrisikograviditet på grunn av diabetiker og å ha gastrisk bypass-operasjon før unnfangelse.

Vi ønsket å ha denne babyen før jeg blir 35, la hun til i videoen, og la merke til at bursdagen hennes vil være i oktober.

Amy, som en gang veide mer enn 400 pounds og siden har gått ned 130 pounds, avslørte senere en kjønnsavsløring med sine kjære i en annen video lagt ut 30. januar, som bekreftet at hun og Michael snart ville bli foreldre til to sønner. Amy og Michael ønsket sin første sønn, Gage, velkommen tilbake i november 2020.

Etter å ha funnet ut kjønnet til baby nr. 2, sa den forventningsfulle stjernen at de planla å gi ham navnet John Allen.

Mens han venter på termin, In Touch bekreftet at Amy og mannen hennes kjøpte et nytt hjem i byen Morganfield for 000, og det er en kort kjøretur unna der søsteren hennes, Tammy Slaton , bor i Dixon.

Gravid 1000 Lb Sisters Star Amy Slaton sier at guttungen sparket som en gal

TLC/YouTube

Amy Slaton.

Jeg ville at [Gage] skulle ha sitt eget rom. Og jeg visste at vi skulle få et barn til, så jeg sørget for at vi hadde nok plass til dem begge, fortalte Amy Solen om flyttingen hennes tosidig hun pleide å dele med søsken.

I mellomtiden er Tammy, 35, fortsatt borte på en sykepleierhabilitering etter å ha overvunnet en helseskremsel og gjennomgått en trakeotomi. Realitystjernen tok til Instagram med nye bilder tirsdag 8. februar, der hun ga lekne uttrykk for kameraet.

Etter bare 30 dager på anlegget i Ohio, har Tammy allerede fått et forsprang på henne treningsmål og kastet imponerende 115 pund, broren hennes Chris delt på sesong 3-finalen.

6. februar tok Tammy seg også tid til å stenge ryktene om at en Slaton-søster har gått bort i en TikTok-duettvideo hun la ut, og fortalte fansen at det rett og slett ikke var sant, da hun ga tommel opp.

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.