'1,000-Lb Sisters' Stars Amy og Tammy Slaton avslører kostholdstips de har lært om vekttapsturene

Eksklusiv 1000 lb sistrs amy tammy slaton hatere

TLC

Gjør fremgang! Nye TLC-stjerner Amy Slaton og Tammy Slaton er bare på vei ut i vekttap på TLCs nyeste reality-TV-serie, 1000 lb søstre . Før de kan kvalifisere for vekttapskirurgi, Dr. Charles Procter Jr. ba om at de begge gikk ned i vekt på egen hånd ved hjelp av en diettist. I et eksklusivt intervju med I kontakt , Amy og Tammy åpnet for det nye kostholdet og avslørte noen av tipsene de bruker for å holde seg på sporet.

“Maten er ok. Brusen var veldig vanskelig. Men jeg endte med å gjøre det, og jeg har ikke fått brus i løpet av fire måneder nå? Jeg har ikke engang tenkt på brus egentlig. Vel og til, vil jeg kreve en. Men stort sett vil jeg bare drikke vann og kaffe, ”fortalte Amy, 31 år, eksklusivt I kontakt.

hvordan ser sia ut som sangeren

“For meg var det å gi opp brusen også og stekt mat. Jeg mener, jeg har fortsatt problemer med å gi opp brus og stekt mat, men jeg tror jeg gjør det mye bedre enn det jeg pleide å gjøre, ”la Tammy, 32, til.

Da Amy og Tammy møtte diettisten Taylor, spurte hun søstrene hvilke typer mat de vanligvis liker å spise, og de listet opp en rekke av dem. I bekjennelsen avslørte Taylor tankene sine om hva de måtte trenge å gjøre for å hjelpe dem med å nå sine vekttapsmål - som inkluderte å kutte ned fra åtte til 12 bokser med brus om dagen til minst en boks om dagen.

morgan og tori er du den ene

'Det jeg hører er for mange kalorier, for mye karbohydrater, for mye fett. Bare for mye mat generelt, og så kommer vi til å ha mye arbeid å gjøre, ”sa Taylor.

Men selv om Amy og Tammy fremdeles kan slite med jevne mellomrom, gjør de fremdeles fremgang i vekttap, og de har også lært tips om hvordan du bytter ut noen av de ikke så sunne matene de ønsker for en sunnere eller alternativ med lavere kalori.

TLC

19 barn og hvor er de nå

“Vel, i stedet for som makaroni og ost, har vi blomkålmakaroni og ost, eller i stedet for potetmos, vil vi ha blomkålpoteter. Så du kan finne et alternativ som er sunt. Som om vi ønsker en godteribar, får vi en proteinstang, eller hvis vi vil ha en milkshake, så drikker vi en proteinshake. Hvis vi ønsket en Reese’s Cup, får vi sukkerfrie Reese’s Cups, ”forklarte Tammy. 'Så vi følger fortsatt dietten, men likevel har vi fremdeles den sjokoladefiksingen eller den løsningen vi trengte den gangen, ønsket, men bare gjør det til et sunnere alternativ.'

Høres gjennomførbart! Fans kan fortsette å følge med på Amy og Tammys vekttap 1000 Lb søstre som går på TLC onsdager klokka 22.00 ET.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.